Disponibil în variantele de 11/13 inch, VAIO Pro este cel mai ușor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care își doresc...
2VAIO_ProDisponibil în variantele de 11/13 inch, VAIO Pro este cel mai ușor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care își doresc un sistem portabil, performant și rezistent, a anunțat, miercuri, în cadrul lansării, Lucian Rădulescu, Country Head Sony pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Potrivit reprezentanților companiei, ambele variante VAIO Pro sunt echipate cu sistemul de operare Windows 8. Carcasa este fabricată din fibre de carbon ultra-durabil, astfel că greutatea modelului de 11” este de doar 0,870 kg, respectiv de 1.060 kg pentru modelul de 13”. Design-ul Hexa-shell asigură Ultrabook-urilor un grad sporit de durabilitate, necesară dispozitivelor mobile. În pofida greutății reduse, Ultrabook-urile încorporează cea mai nouă generație de procesoare Intel® Core™, ceea ce asigură suficientă  putere de calcul și autonomie pentru a te însoți pe tot parcursul zilei.

Experiența vizuală diferită este evidentă pe ecranul Full HD al noilor VAIO® Pro 11/13, fie că e vorba de filme, fotografii sau prezentări. Transpunând în industria PC-urilor experiența Sony BRAVIA, ecranul TRILUMINOS® Display for mobile asigură o vizionare mai mai naturală, în culori vii, în vreme ce X-Reality™ for mobile analizează fiecare imagine și reproduce pixelii care lipsesc pentru a optimiza calitatea materialelor video.

1VAIO_ProVAIO Pro 11/13 asigură o tastare confortabilă, zi și noapte, cu tastatura comodă, care se înclină ușor spre a spori confortul atunci când notebook-ul este deschis. Spațierea generoasă dintre taste și înălțimea potrivită a acestora reduc greșelile de scriere atunci când tastezi în grabă, în timp ce suportul pentru palme permite o poziție confortabilă pentru a evita acumularea oboselii în încheietura mâinii. Tastatura iluminată îți permite să tastezi lejer în spații slab luminate.

Autonomia generoasă a bateriei, care poate ajunge până la 7 ore pentru VAIO® Pro 13 și până la 10 ore pentru VAIO® Pro 11 îți permite să rămâi productiv pe durata întregii zile, fără a avea nevoie de priză. În plus, bateria opțională permite extinderea autonomiei, care poate ajunge astfel până la 18 ore pentru VAIO® Pro 13 și până la 25 ore pentru VAIO® Pro 11.

VAIO® Pro 11/13 asigură un sunet de calitate, indiferent că urmărești filme sau asculți muzica preferată. Tehnologia Clear Audio+ îți permite să alegi din patru variante diferite de setări în funcție de preferințele tale audio.

Vrei să asculți muzică fără a-i deranja pe ceilalți? E suficient să atingi căștile NFC de Ultrabook-ul tău VAIO® Pro pentru a transfera instantaneu sunetul în căști. Vei savura astfel melodiile favorite la calitate digitală, fără a avea nevoie de cabluri.

VAIO® Pro oferă o alternativă și utilizatorilor care vor să beneficieze de conexiunea la internet în locuri precum o cameră de hotel. Încărcătorul laptop-ului vine la pachet cu un mic router Wi-Fi, care transformă conexiunea Ethernet într-una Wi-Fi, astfel încât te poți bucura de Internet pentru dispozitivele tale. Doar conectează-l și creezi instantaneu propria rețea Wi-Fi.Poți conecta simultan până la cinci smartphone-uri sau tablete, așa că toate dispozitivele tale vor folosi aceeași conexiune.

VAIO Pro: specificații tehnice

Modele VAIO® PRO 11: SVP1121M2E
Procesor Intel® Core™ i5-4200U
Sistem de operare Windows 8
Memorie 4GB DDR3 1600MHz SDRAM
Capacitate de stocare 128GB SSD
Ecran 29,4cm (11,6”) Full HD (1920×1080) în format 16:9; ecran tactil capacitiv TRILUMINOS Display
Graphics Intel® HD Graphics 4400
Altele WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth® Ver. 4.0 + H; USB 3.0 (x1), USB 3.0 cu încărcare USB  (x1); HDMI out; slot memorie SD ; boxe stereo cu mod Clear Audio+ ; Camera web frontala cu senzor ‘Exmor R pentru PC’; NFC; adaptor HDMI și VGA; AC conexiune Ethernet si router Wi-Fi
Dimensiune Aprox. 285 mm x 17.2 mm x 197 mm
Greutate Aprox. 0,87kg (cu bateria standard)

 

Model VAIO® PRO 13: SVP1321X9E
Procesor Intel® Core™ i7-4500U
Sistem de operare Windows 8 Pro
Memorie 4GB DDR3 1600MHz SDRAM
Capacitate stocare 128GB SSD
Ecran 33,7cm (13,3”) Full HD (1920×1080) în format 16:9, ecran tactil capacitiv, TRILUMINOS Display pentru mobile
Grafică Intel® HD Graphics 4400
Altele WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth® Ver. 4.0 + H; USB 3.0 (x1), USB 3.0 with USB charge (x1); HDMI out; slot memorie SD ; boxe stereo cu mod Clear Audio+; Camera web frontala ‘Exmor R pentru PC’; TCG ver1.2 Security chip; NFC; adaptor HDMI și  VGA ; AC conexiune Ethernet si router Wi-Fi
Dimensiuni Aprox. 322 mm x 17.2 mm x 216 mm
Greutate Aprox. 1,06kg (cu bateria standard)

Preț VAIO Pro – de la 5.500 de lei, la 6.500 de lei!

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.