Häkkinen pilotează la București, Caparo T1 – una dintre cele mai rapide mașini din lume Häkkinen pilotează la București, Caparo T1 – una dintre cele mai rapide mașini din lume
Pentru prima dată în România, Mika Häkkinen conduce mașina Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume, în cadrul... Häkkinen pilotează la București, Caparo T1 – una dintre cele mai rapide mașini din lume
Caparo T1 GirlsPentru prima dată în România, Mika Häkkinen conduce mașina Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume, în cadrul unei curse cu circuit închis în Băneasa Shopping City, ca parte din campania Johnnie Walker – Join the Pact. Totodată, Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”.

Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool și dublu campion mondial de Formula 1™, cu echipa McLaren, se află, miercuri – 5 iunie, pentru prima dată în București pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”, ca parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”.

Mika Hakkinen1Sunt încântat că mă aflu în România pentru a încuraja consumatorii să semneze pactul și să își ia angajamentul de a nu se urca la volan sub influența alcoolului. În calitate de șofer de Formula 1™, știu cât este de important să deții controlul, mai ales atunci când te afli la volan. Dacă decizi să conduci după ce consumi alcool, nu vei mai avea control. Iar atunci când vrei să consumi alcool, este foarte important să ai alături de tine un șofer care și-a luat angajamentul de a te conduce în siguranță acasă și a semnat pactul nostru.”

Mika Häkkinen, pilot de F1

“Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să își ia un angajament personal de nu se urca la volan sub influența alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume au semnat pactul alături de Mika Häkkinen.

În România, din momentul lansării campaniei, din luna aprilie, peste zece mii de consumatori au semnat pactul, atât prin intermediul aplicației interactive disponibile pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker Romania http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania, cât și utilizând panourile “Join the Pact” expuse în ultimele două săptămâni în Băneasa Shopping City, alături de mașinile Caparo T1 și Vodafone McLaren Mercedes Formula 1.

Până în prezent, mesajul campaniei, “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”, a ajuns la peste un milion de consumatori români, prin diverse canale de promovare: TV, online și media tradițională.

Începând cu ora 17:30, în cadrul unei curse cu circuit închis care va avea loc în Băneasa Shopping City din București, Mika Häkkinen va face o demonstrație la volanul mașinii Join the Pact Caparo T1, aceasta fiind o ocazie unică pentru fani de a urmări abilitățile de conducere și control ale unei adevărate legende a sporturilor motorizate. Câștigătorii promoției Join the Pact, alături de alte personalități, vor avea șansa să se bucure de o cursă la bordul mașinii Caparo T1, alături de Mika, urmărindu-i  de aproape precizia și tehnica specială de pilotaj.

Ian Wright, Corporate Relations Director Diageo PLC, compania producătoare a mărcii Johnnie Walker, adaugă: “Atunci când vorbim despre consumul de alcool, aspectele legate de alegeri potrivite și responsabilitate sunt esentiale. Parteneriatul Johnnie Walker cu Formula 1™ are o importanță deosebită pentru noi. Împreună cu Mika Häkkinen, în rolul său fundamental de ambasador global pentru promovarea consumului responsabil de alcool, Johnnie Walker abordează direct această problemă. Încă din 2006, Mika a vizitat peste 30 de țări de pe patru continente și a transmis mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului” către milioane de oameni. Această campanie și rezultatele obținute de-a lungul anilor demonstrează faptul că și companiile care comercializează băuturi alcoolice pot promova în mod eficient consumul responsabil de alcool și pot aduce schimbări pozitive în atitudinea consumatorilor.”

Diageo, lider mondial pe piața distribuitorilor de băuturi premium și producătorul Johnnie Walker, alături de PPD România, partenerul exclusiv al Diageo pe piața din România, au dezvoltat campania Join the Pact, ca parte a angajamentului de a promova consumul responsabil de alcool.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.