Miliardarul Ioan Niculae, “Crama Voievodului”, “Cotul Dunării” şi “Nobilitas” Miliardarul Ioan Niculae, “Crama Voievodului”, “Cotul Dunării” şi “Nobilitas”
Compania viti-vinicolă InterVitt, care aparține omului de afaceri Ioan Niculae, lansează pe piaţa un portofoliu de marci din care amintim gama “Crama Voievodului”, îmbuteliat... Miliardarul Ioan Niculae, “Crama Voievodului”, “Cotul Dunării” şi “Nobilitas”
ioan niculae vin intervittCompania viti-vinicolă InterVitt, care aparține omului de afaceri Ioan Niculae, lansează pe piaţa un portofoliu de marci din care amintim gama “Crama Voievodului”, îmbuteliat atât la sticlă cât şi la Bag-in-Box, gama de vinuri  “Cotul Dunării”, dar şi gama “Nobilitas”.

Vinurile se vor comercializa prin intermediul  magazinelor specializate, în marile reţele de hypermarketuri precum şi în reţeaua HoReCa. Vinurile satisfac gustul tuturor categoriilor de consumatori, de la cei obişnuiţi la cunoscătorii in domeniu.

Vinurile sunt produse la “Cramele Voievodului” de catre Intervitt, în Zimnicea, punctul cel mai sudic al României. Calitatea vinurilor cu indicaţie geografică “Terasele Dunării” este asigurată de microclimatul existent, condiţiile naturale întâlnite aici fiind dintre cele mai favorabile cultivării viţei de vie.

Caracteristicile pedoclimatice ale Regiunii viticole “Terasele Dunării” imprimă vinurilor albe un aspect limpede, cu luciu cristalin, o culoare galben verzui spre galben auriu şi un arome caracteristice soiului, cu un gust catifelat, moale, iar vinurilor roşii un aspect limpede, lucios, o culoare de la roşu rubiniu la violaceu intens şi un gust slab taninos.

Vinurile pot fi degustate si la Salonul National de Vinuri al Romaniei- Vintest (stand 4)  care va avea loc in perioada 6-9 iunie 2013, la Sala Palatului în Bucureşti.

Plantatia InterVitt de la Zimnicea are o suprafata totala de 365 de hectare, din care pe rod- 255 de hectare. Pe toata suprafaţa acesteia este folosit sistemul de irigatie prin picurare.

Societatea Intervitt SRL, detinuta de omul de afaceri Ioan Niculae, a inaugurat in 2010 Centrul de Vinificatie de la Zimnicea printr-o investitie totala de 9 milioane euro. Investitia a fost sustinuta printr-un proiect prin Programul National de Dezvoltare Rurala in valoare de 4 milioane euro din care 50 % reprezinta fonduri nerambursabile. Capacitatea centrului de Vinificatie este de 2,5 milioane de litri de vin pe an.

sursa foto: cancan.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.