AOC aduce în România monitorul pentru gameri AOC aduce în România monitorul pentru gameri
Dezvoltat de gameri pentru gameri, monitorul AOC g2460Pqu cu un ecran Full HD de 24” promite o experiență de vizualizare de primă clasă. Rata... AOC aduce în România monitorul pentru gameri
g2460Pqu_pivot_game_designDezvoltat de gameri pentru gameri, monitorul AOC g2460Pqu cu un ecran Full HD de 24” promite o experiență de vizualizare de primă clasă. Rata de refresh de 144 Hz și timpul de răspuns ultra rapid al pixelilor, de numai 1 milisecundă, elimină lag-ul din timpul sesiunilor de joc.  AOC g2460Pqu va fi disponibil în România de la finalul lunii iunie, la un preț de 1599 lei.

Conceput pornind de la exigențele comunității de gaming, modelul este dotat cu componente de înaltă calitate și beneficiază de o ergonomie sporită.

Insight-uri din partea experților

Litera „g” din numele modelului se referă la categoria de utilizatori căreia îi este special destinat: gamerii. AOC a creat noul model de top pornind de la feedback-ul partenerilor și experților în e-sports de la Team Infused. Astfel, cel mai nou produs din seria 60ID încorporează un panou TN de ultimă generație, ce oferă un timp de răspuns foarte scurt, de doar 1 milisecundă, afișând imaginile în cele mai mici detalii și eliminând efectul de ghosting.

Modelul g2460Pqu are o rată de refresh de 144 Hz, mai mult decât dublă față de standardul de 60Hz, oferind claritate maximă prin afișarea mai multor frame-uri pe secundă; astfel, utilizatorii beneficiază de un confort sporit, prin reducerea efortului ochilor pentru vizionarea mișcării cursive. Input lag-ul este, de asemenea, redus, oferind un avantaj în special în timpul partidelor de jocuri tip first-person shooter, unde mișcările inamicilor trebuie detectate instantaneu. Pentru a oferi un plus de performanță, AOC a echipat monitorul g2460Pqu cu un afișaj on-screen specializat, care poate fi personalizat conform nevoilor de utilizare ale diferitelor categorii de jocuri.

Un set complet de conectori

Modelul Full HD redă semnalul prin intermediul unui set complet de conectori (VGA, dual link DVI, HDMI compatibil HDCP și un DisplayPort). În același timp, g2460Pqu integrează un hub USB cu 4 conectori (dintre care 2 la standardul USB 3.0) ce beneficiază și de un port fast-charge pentru dispozitivele mobile. Pe lângă ieșirea pentru căști, AOC a echipat monitorul cu difuzoare, pentru a oferi o experiență de gaming completă.

Ergonomie și design robust

În timpul sesiunilor de joc lungi, confortul este esențial. De aceea, g2460Pqu oferă posibilitatea ajustării ecranului pe înălțime cu până la 130mm, precum și a înclinării și pivotării acestuia cu până la 90°. Utilizatorii pot uita de grija deteriorării monitorului pe durata transportării sale; carcasa acestuia este realizată dintr-un material durabil, de înaltă calitate, cu o rezistență sporită la șocuri și zgârieturi. Pentru a economisi spațiu în încăperile de mici dimensiuni, modelul poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport.

Eficiență energetică

AOC g2460Pqu folosește panouri LED de ultimă generație, oferind un consum de energie redus, de 25 Watt în modul standard și ½ Watt în modul stand-by. Modelul este certificat Energy Star 5.0 și TCO 5.0. Totodată, mercurul nu este folosit în procesul său de fabricare, îndeplinind astfel exigențele certificatului EPEAT Gold.

Software inteligent

AOC a echipat modelul g2460Pqu cu o multitudine de soluții software care promit o mai mare ușurință în setarea parametrilor acestuia. Cu ajutorul funcției i-Care, luminozitatea este automat adaptată la lumina ambientală, reducând astfel consumul de energie și contribuind la afișarea optimă a imaginii. Eco Mode pune la dispoziție cinci moduri de vizualizare (Text, Internet, Game, Movie & Sport) ce răspund la diferitele condiții de utilizare, în timp ce e-Saver permite un consum minim de energie pentru diversele stări ale PC-ului (oprit, pornit, Sleep, sau modul Screen Saver). Tot prin intermediul acestei funcții poate fi programată și perioada de inactivitate necesară pentru închiderea automată a monitorului. i-Menu permite schimbarea setărilor doar cu ajutorul mouse-ului, în timp ce Screen+ divide ecranul în 4 cadrane ce pot afișa conținut individual.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.