Primul showroom Salterra, inaugurat în centrul Capitalei Primul showroom Salterra, inaugurat în centrul Capitalei
Salterra, specialist multibrand în produse dedicate somnului, a deschis primul showroom din România, în urma unei investiții care s-a ridicat la 40.000 de euro.... Primul showroom Salterra, inaugurat în centrul Capitalei
salterra1Salterra, specialist multibrand în produse dedicate somnului, a deschis primul showroom din România, în urma unei investiții care s-a ridicat la 40.000 de euro. Evenimentul vine la numai două luni după intrarea companiei pe piața de profil locală, prin intermediul site-ului Salterra.ro.

Showroom-ul Salterra este amplasat în centrul Capitalei și are o suprafață totală de 115 metri pătrați. Colecția din magazin cuprinde 4 mărci ale grupului Pikolin, lider european în produse dedicate somnului: Pikolin, Epeda, Sunlay și Pikolin Home. În plus, portofoliul conține marca Tempur și o serie de produse fabricate în România.

Marcela Moss,După o experiență de 15 ani în domeniul industriei mobilierului am realizat că românii nu acordă suficientă importanță sănătății lor. De multe ori aleg un pat cu o formă deosebită, dar uită să investească în elementele esențiale destinate odihnei. De aici a pornit ideea unui concept nou de magazin dedicat culturii somnului care își propune să ofere consumatorului român un ambient specializat în care să testeze și să aleagă salteaua, perna, lenejeria – deci întregul ansamblu de piese – care să-i ofere confort, relaxare și odihnă sănătoasă”

Marcela Moss, Director General Salterra

În magazinul Salterra din centrul Capitalei clienții pot alege produsele preferate dintr-un portofoliu de 300 de articole din toate gamele disponibile spre vânzare, de la saltele, microsaltele, somiere și până la pilote, perne, lenjerii de pat sau protecții de saltea.

“Suntem convinși că magazinul din București se va bucura de succes și ne gândim deja la extinderea numărului de magazine. Următorul oraș unde ne dorim să existe un magazin cu produsele Salterra este Brașov, iar acest obiectiv vrem să-l îndeplinim în anul următor. Pe măsura dezvoltării afacerii pe plan local, toate orașele mari din țară pot reprezenta locații viitoare pentru magazinele Salterra”, a punctat Marcela Moss.

Vânzările ce vor fi înregistrate de showroom-ul Salterra din București vor contribui la realizarea obiectivelor fixate de companie pentru primul an de funcționare în România, de a obține o valoare a cifrei de afaceri de 500.000 de euro și un volum de vânzări de aproximativ 4.500 de produse.

Magazinul Salterra din București se află în clădirea America House din Piața Victoriei, la adresa bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 4-8, etaj 1 și este deschis de luni până vineri între orele 10:00-19:00 și sâmbăta între orele 10:00-14:00.

Oferta Salterra este completată de produse business to business dedicate lanțurilor hoteliere, pensiunilor și motelurilor . Prin magazinul online Salterra.ro sunt distribuite brandurile: Pikolin, Sunlay, Pikolin Home(Spania), Green Comfort și Green Blade(Romania). Salterra este distribuitor unic în Romania pentru produsele grupului Pikolin.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.