Gadget & Trends Magazine susține “Antrenorul”, o nouă emisiune Kanal D Gadget & Trends Magazine susține “Antrenorul”, o nouă emisiune Kanal D
Pornind de la premisa că trăim într-o lume în care cuvântul cheie este „schimbarea” dar nimeni nu ne spune în ce constă ea, a... Gadget & Trends Magazine susține “Antrenorul”, o nouă emisiune Kanal D
antrenorulPornind de la premisa că trăim într-o lume în care cuvântul cheie este „schimbarea” dar nimeni nu ne spune în ce constă ea, a luat naştere emisiunea Antrenorul, difuzată în fiecare duminică pe postul Kanal D, de la ora 11:45 A.M. Gadget & Trends Magazine  este partener media al emisiunii!

Emisiunea este o premieră în România, formatul este 100% românesc şi constă în prezentarea unei sesiuni de coaching sub forma unui show TV. Antrenorul doreşte să ofere soluţii concrete nevoii oamenilor de a-şi îmbunătăţi stilul de viaţă şi calitatea vieţii. Emisiunea îşi propune să vină în sprijinul acelor oameni care doresc să schimbe ceva în viaţa personală şi profesională.

Ideea emisiunii a venit, practic, de la un client care, după ce a rezolvat foarte repede unul dintre obiectivele vieţii lui, care părea imposibil de atins, a pus întrebarea magică: De ce nu faceţi treaba asta filmată? Cred că mulţi români ar putea învăţa cum să-şi schimbe viaţa. Am luat ideea, am pus-o în practică şi iată că astăzi avem o emisiune absolut nouă, complet diferită de ceea ce se întâmplă pe piaţă, care încearcă să-i ajute realmente pe acei oameni care vor să-şi schimbe viaţa”

Cristian Oneţiu, Executive şi Celebrity Coaching, prezentatorul şi iniţiatorul emisiunii

În fiecare duminică, de la 11:45, timp de 30 de minute, telespectatorii vor urmări cum invitatul emisiunii va primi sfaturile unei vedete care a trecut prin experienţe similare şi ale unui specialist în zona principală de acţiune dorită. Ritmul alert, acţiunea condensată, suspansul de a lua decizia schimbării sunt câteva dintre principalele atuu-uri ale emisiunii, care cu siguranţă îi vor cuceri pe telespectatori.

Fiecare Erou este susţinut de Cristian Oneţiu într-un ring de box, simbol al luptei interioare, alături de ei participând un „juriu” al experţilor în life coaching format din: Maria Cusuta (Life Coaching – fondator Leader Coach), Andy Szekely (Personal Performance Coaching  – Trainer, Antreprenor şi vorbitor public profesionist) şi

Remus Tănase (Holistic Coaching – antreprenor şi fondator ANATECOR (Asociaţia Naţională de Terapii Complementare) dar şi Marius Ghenea (antrenor şi profesor de antreprenoriat MBA).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.