Bitdefender va furniza software de securitate gratuit prin LinkedIn Safety Center Bitdefender va furniza software de securitate gratuit prin LinkedIn Safety Center
Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, anunță că va oferi membrilor LinkedIn acces gratuit la software-ul său de securitate prin LinkedIn Safety Center.... Bitdefender va furniza software de securitate gratuit prin LinkedIn Safety Center
Catalin-Cosoi-bitdefenderBitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, anunță că va oferi membrilor LinkedIn acces gratuit la software-ul său de securitate prin LinkedIn Safety Center. Centrul de Securitate al LinkedIn este conceput să furnizeze celor peste 225 de milioane de membri ai rețelei instumentele și informațiile necesare pentru protecția identitătii și a datelor personale pe internet.

“Business-urile și profesioniștii reprezintă ținte valoroase pentru criminalii informatici care urmăresc furtul de identitate, fraudele bancare sau alte tipuri de escrocherii cibernetice. Noi dezvoltăm de mai bine de 10 ani tehnologii inovatoare și strategii de combatere a acestor atacuri și suntem dornici să ajutăm în lupta împotriva atacatorilor”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Prin intermediul Centrului de Securitate al LinkedIn, Bitdefender furnizează companiilor mici și profesioniștilor protecție completă împotriva virușilor, a phishing-ului și a altor amenințări online, printr-o sesiune de testare gratuită, de trei luni, a două produse importante din portofoliu.

Bitdefender Cloud Security for Small Businesses implementează tehnologiile de securitate recunoscute la nivel global, pentru a asigura companiilor mici protecție și control de la distanță, tehnologii anti-phishing, control al productivității și alte beneficii adaptate utilizatorilor din mediul de business.

Bitdefender Total Security 2013 furnizează membrilor LinkedIn securitate pe rețelele sociale, cea mai eficientă protecție anti-malware, filtru de spam, anti-phishing, criptarea conținutului transmis prin chat etc.

Leadership-ul tehnologiilor Bitdefender este recunoscut la nivelul industriei de cele mai importante instituții de testare. În evaluarea din aprilie, realizată de compania independentă de analiză AV-Comparatives, Bitdefender a fost singurul produs din cele 21 participante care a detectat în proporție de 100% amenințările informatice. Rezultatul vine la o lună după ce Bitdefender a obținut locul întâi în testările AV-TEST, o altă companie independentă de analiză.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.