Sunteţi fani Counter-Strike sau DOTA? Ce vă aşteaptă la finala sezonului 3 Romanian eSport Championship Sunteţi fani Counter-Strike sau DOTA? Ce vă aşteaptă la finala sezonului 3 Romanian eSport Championship
În perioada 25-26 mai se vor desfășura în București, la TurboHalle, finalele sezonului 3 Romanian eSport Championship pentru League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive... Sunteţi fani Counter-Strike sau DOTA? Ce vă aşteaptă la finala sezonului 3 Romanian eSport Championship
gamingÎn perioada 25-26 mai se vor desfășura în București, la TurboHalle, finalele sezonului 3 Romanian eSport Championship pentru League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive și DOTA 2.

După disputarea meciurilor din playoff la sfârșitul lunii aprilie, transmise și comentate pe tv.pgl.ro, 5 Bananas, Crowd Control, Going Quantum și West Police au fost echipele care au obținut victoriile necesare pentru a merge mai departe şi a concura pentru titlul de campioni naționali League of Legends, într-un sistem de joc single-elimination, best of 3.

În total, peste 40 de echipe de League of Legends au participat în sezonul 3 al Romanian eSport Championship, doar opt dintre ele reușind să se califice în playoff, grație punctelor acumulate în etapele care au avut loc.

Premiile ReC 3 au o valoare totală de 6.900 de dolari și vor fi distribuite în mod egal între competițiile de League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2.

Cei care sunt pasionaţi de jocurile pe calculator au ocazia să participe, în cadrul evenimentului, la diverse concursuri şi, totodată, la tombole unde pot câştiga premii ce constau în produse hardware, periferice de gaming sau licențe de jocuri.

De asemenea, spectatorii vor putea beneficia de promoțiile partenerilor prezenți cu standuri la Romanian eSport Championship și vor putea cumpăra produse pentru gaming din magazinul ComputerGames şi Like IT.

Pasionaţii jocurilor pe calculator pot achiziţiona biletele pentru eveniment de pe shop.Computergames.ro la preţul de 15 lei.

ComputerGames.ro este unul dintre cele mai mari site-uri din România, dedicat în exclusivitate jocurilor, care oferă cititorilor săi cele mai noi ştiri, articole şi download-uri din industria de gaming.

În 2001, ComputerGames.ro a înființat Professional Gamers League (PGL), asociație care organizează campionatele naționale de jocuri pe calculator, devenite deja o tradiție în lumea tinerilor din România. La aceste competiții participă elita sportului electronic mondial, jucători care se antrenează pe parcursul unui an întreg pentru a obține un loc pe podiumul DreamHack, World Cyber Games, International eSport Federation, ESWC.

Program Romanian eSport Championship

Sâmbătă, 25 mai 2013: 

Pe scenă

11:00 – 14:00 -> Semifinala 1 LoL

14:00 – 17:00 -> Semifinala 2 LoL

17:00 – 20:00 -> Finala mare DOTA2

În zona de turneu

11:00 – 14:00 -> Semifinala 1 si 2 DOTA2

14:00 – 17:00 -> Semifinala 1 si 2 CS: GO

17:00 – 20:00 -> Finala mică DOTA2

Duminică, 26 mai 2013:

Pe scenă

11:00 – 14:00 -> Finala mare CS: GO

14:00 – 17:00 -> Finala mică LoL

17:00 – 20:00 -> Finala mare LoL

În zona de turneu

11:00 – 15:00 -> Finala mică  CS: GO

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.