Gadget Trends: Ultimate Ears lansează primul social music player: UE BOOM Gadget Trends: Ultimate Ears lansează primul social music player: UE BOOM
UE BOOM este primul social media player din lume, un sistem audio wireless ce este dotat cu funcții specifice care stabilesc un nou standard... Gadget Trends: Ultimate Ears lansează primul social music player: UE BOOM
Custom_format_LUE_BOOM_GROUP5UE BOOM este primul social media player din lume, un sistem audio wireless ce este dotat cu funcții specifice care stabilesc un nou standard în audiția muzicală. Este primul sistem stereo care oferă sunet de 360 de grade și care se încarcă de la baterie, reîncărcabilă odată la 15 ore.

Ultimate Ears a lansat UE BOOM, un social music player care va da tonul petrecerilor cu muzica pe care o iubești, la volum maxim.  Sistemul este conceput să profite din plin de muzica digitală iar această experiență să fie împărtășită cu câți mai mulți oameni.

Forma, ce permite ca boxa să fie transportată în diverse locuri, este accentuată de o piele acustică special, rezistentă la apă și la zgărieturi. Dacă ai mai mulți invitați decât ai prevăzut, poți conecta două UE BOOM wireless cu ajutorul aplicației UE BOOM (disponibilă pentru iOS și Android). Astfel, poți folosi boxele fie în mod stereo-to-stereo, fie în tradiționalul mod stereo stânga/dreapta.

După aproape de 20 de ani de experiență în industria muzicală, Ultimate Ears și-a propus să schimbe modul în care pasionații de muzică ascultă muzica pe care o îndrăgesc, lansând căști și sisteme audio extraordinare . UE BOOM este cel mai nou model din seria de dispozitive dedicate melomanilor.

Era digitală a schimbat modul în care ascultăm melodiile noastre preferate și interacționăm cu muzica. În timp ce serviciile de muzică online au făcut accesul la muzică și mai ușor, a rămas totuși o provocare: aceea de a o asculta oriunde și oricum, alături de mai multă lume. UE BOOM rezolvă problema. Ultimate Ears face totul pentru a amplifica experiența socială a audiției muzicale, adunându-i pe oameni laolaltă în jurul muzicii pe care o iubesc”

 Rory Dooley, manager general al Ultimate Ears

Odată cu lansarea UE BOOM, Ultimate Ears inițiază The Social Music Experiment, o examinare relaxată asupra efectelor muzicii în mediile sociale. Ca parte din acest proiect ce se derulează în această vară, Ultimate Ears face echipă cu canalul de comedie JASH și expertul său în muzică, Reggie Watts pentru a produce un serial original denumit The Social Music Experiment. Show-ul are premiera astăzi exclusiv pe canalul de comedie JASH, pe Youtube (http://jash.com/social-music-experiment/). Episoadele vor rula până la sfărșitul lunii iunie.

UE BOOM va fi disponibil în magazinele Apple și pe www.ultimateears.com în întreaga Europa începând de astăzi, la un preț recomandat de 199 Euro.

 • filimon ioana violeta

  16/06/2016 #1 Author

  Imi amintesc cu placere,un chef,era in primul an de liceu si eram cazati in Cluj,la liceu Avram Iancu(fosta Scoala de Partid).
  Aveam strictete,nu aveam voie sa ducem baieti in camera ,vizite la anumite ore etc.
  Apropos,referitor la chef,aveam in camera doua colege in ani mai mari,si eram manevrate de ele,asa ca intr-o seara,una din ele(era mai plinuta)ne- a facut sa fim si noi partase la planul lor …un chef.Au tras pe geam baietii(stateam la etajul 1).
  Dimineata se afla prostia si am fost la un pas de a fii date afara,am chemat parintii si ne-a pus sa dam declaratii.
  Atat am fost de proasta ca ,cele mari ne-a spus ce sa declaram,dar la un moment dat,de frica, scriu:”si am dansat” atunci m- am facut de rusine!

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.