Fetelor, vreți să vedeți cum arată Orașul Bărbaților? – Galerie Foto Fetelor, vreți să vedeți cum arată Orașul Bărbaților? – Galerie Foto
Parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City se transformă, intre 24-26 mai, în hot spot-ul momentului pentru iubitorii de mașini și motociclete. Vizitatorii vor putea... Fetelor, vreți să vedeți cum arată Orașul Bărbaților? – Galerie Foto
Orasul Barbatilor (28)Parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City se transformă, intre 24-26 mai, în hot spot-ul momentului pentru iubitorii de mașini și motociclete. Vizitatorii vor putea admira și testa cele mai noi, mai puternice și inovatoare modele de autoturisme ale producătorilor de top. În plus, cei dornici de senzații tari vor putea asista la demonstrația de off-road driving din zona Drive-in, pe 25 și 26 mai, între orele 10:00-22:00.

Evenimentul vedetă al primului weekend dedicat bărbaților a fost saltul uimitor al campionului mondial la Precizia Aterizării, Alexandru Nicolau, de la o altitudine de 3000 metri direct pe o monedă de 5 bani, așezată în mijlocul Arenei H2O din parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City.

De asemenea, între 17 și 26 mai, în Orașul Bărbaților, vizitatorii sunt așteptați să ia parte la provocările din cele 5 zone create în funcție de pasiunile masculine: Rafinament – unde pot descoperi cele mai noi tendințe în moda masculină, Risc – unde pot admira noul model Harley Davidson și își pot testa norocul la cornerul Jack Daniel’s cu partide de Poker și Black Jack, Emoție – în cadrul căreia părinții și copiii pot lua parte la activități distractive, Control și Aventură – unde îi așteaptă camionul Dakar Dementor încărcat cu motociclete KTM și unde curajoșii pot sări pe salteaua H2O.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.