Trends: Ernst & Young aduce România în competiţia Entrepreneur of The Year Trends: Ernst & Young aduce România în competiţia Entrepreneur of The Year
Printre câştigătorii titlului World Entrepreneur Of The Year din anii anteriori se numără antreprenori care au schimbat paradigma industriilor în care operează şi au... Trends: Ernst & Young aduce România în competiţia Entrepreneur of The Year
ErnstYoung Entrepreneur of The YearPrintre câştigătorii titlului World Entrepreneur Of The Year din anii anteriori se numără antreprenori care au schimbat paradigma industriilor în care operează şi au impus noi standarde. Printre aceştia se numără Guy Laliberté, fondator şi CEO al Cirque du Soleil – considerat iniţiatorul unui nou model de business care a revoluţionat industria circului sau Wayne Huizenga, Preşedintele Huizenga Holdings Inc – considerat singura persoană din lumea corporatistă responsabilă cu listarea a şase companii la bursa din New York şi fondatorul a trei companii clasificate în Fortune 500 la nivel global.

Ernst & Young România anunţă afilierea la programul internaţional Entrepreneur Of The Year (EOY), derulat de companie la nivel global. Ernst & Young oferă astfel oportunitatea antreprenorilor din România ca, începând cu anul 2014, să participe la cel mai amplu şi mai prestigios proiect global de business adresat antreprenorilor.

Bogdan Ion_Country Managing PartnerEntrepreneur of the Year este programul nostru global menit să recunoască şi să premieze antreprenorii de succes. Mai mult, este un demers prin care Ernst & Young oferă un cadru în care antreprenori, consultanţi şi specialişti din întreaga lume pun în comun idei şi perspective despre antreprenoriat  şi despre cum se poate crea un mediu în care inovarea şi creativitatea să producă prosperitate. Se generează idei, se creează o reţea de oportunitate pentru viitoare afaceri la care conectăm şi antreprenoriatul din România”

Bogdan Ion, Country Managing Partner, Ernst & Young România. 

Programul Entrepreneur Of The Year a fost demarat de Ernst & Young în 1986, în Statele Unite şi, începând cu1993, a fost extins la nivel internaţional. În prezent, EOY se derulează în peste 50 de ţări.

EOY premiază cei mai de succes şi inovativi antreprenori din lume. Prin evidenţierea şi recunoaşterea rezultatelor obţinute de antreprenorii cu afaceri de succes, Ernst & Young îşi propune să încurajeze dezvoltarea activităţii antreprenoriale din întreaga lume.

Acordarea titlului World Entrepreneur Of The Year are loc în cadrul unei ceremonii organizate, în fiecare an, la Monte Carlo. Anul acesta, The World Entrepreneur Of The Year Award – ajunsă la cea de-a 13-a ediţie, se va derula în perioada 5-9 iunie.

La eveniment participă antreprenorii selectaţi din fiecare din cele 50 de ţări înscrise în program. Candidaţii sunt evaluaţi de un juriu internaţional, format din deţinători ai titlului EOY din anii anteriori şi lideri de business din întreaga lume, în cadrul unor interviuri şi pe baza unor studii de caz dezvoltate de echipa fiecărei ţări participante. Câştigătorul titlului World Entrepreneur Of The Year este anunţat şi premiat în cadrul unei ceremonii de gală.

Pentru acordarea titlului, juriul analizează fiecare candidatură pe baza a şase criterii, definite astfel încât să se asigure fiecărui candidat şanse egale de calificare. Aceste criterii sunt: spiritul antreprenorial, performanţa financiară, direcţia strategică, inovarea, impactul global şi integritatea şi puterea personală de influenţare.

Deţinătorii titlului EOY derulează afaceri care generează, în medie, un venit de circa 1 miliard de dolari şi au o rată medie de creştere de peste 17% pe an.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.