Gealan, inovație și multifuncționalitate pentru case luminoase, spațioase și aerisite Gealan, inovație și multifuncționalitate pentru case luminoase, spațioase și aerisite
Gealan, liderul pieţei locale de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, recomandă un nou sistem de ferestre glisante cu suprafeţe vitrate generoase pentru... Gealan, inovație și multifuncționalitate pentru case luminoase, spațioase și aerisite
Fereastra glisantaGealan, liderul pieţei locale de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, recomandă un nou sistem de ferestre glisante cu suprafeţe vitrate generoase pentru mai multă lumină naturală, mai mult aer și spațiu. Cerceveaua nu ocupă spaţiu în cameră, ci culisează fără probleme şi în siguranţă, chiar şi la elemente de dimensiuni mari. Esteticul nu a fost neglijat, astfel că, lăţimea mică la vedere oferă un aspect zvelt.

Acest sistem glisant complet nou a fost dezvoltat în special pentru țările Europei de Sud-Est și aduce pentru consumatori mai multă inovație, multifuncționalitate și o stabilitate unică. Sistemul cuprinde două cercevele, atât pentru pentru fereastre cât şi uşi glisante, un toc nou şi numeroase profile accesorii, precum şina de rulare, capacul pentru cercevea cu funcţie de labirint, baghetă pentru geam de până la 28 mm şi diverse profile de armare.

Ferestrele glisante Gealan prezintă următoarele caracteristici:

•              etanşare optimă datorită unor garnituri cu perie de primă clasă

•              curăţare uşoară datorită falţului de mari dimensiuni a tocului

•              rezistență la intemperii

•              glisare ușoară

•              disponibilitate pentru o paleta de culori alb clasic sau decor lemn

•          stabilitate extrem de ridicată prin lipirea geamului de cercevea. Vitrajul static uscat STV în combinaţie cu armătura din oțel aduce avantaje evidente în funcţionalitate.

•              acoperire mai mare la exterior a cercevelei pentru un drenaj mai bun

•              adâncime de construcţie a tocului de 74 mm

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.