În perioada 26-27 aprilie, Școala Americană Internațională din București a fost gazda Asociaţiei pentru Muzică din Școlile Internaționale (AMIS) în cadrul Festivalului Internațional de...
IMG_7137În perioada 26-27 aprilie, Școala Americană Internațională din București a fost gazda Asociaţiei pentru Muzică din Școlile Internaționale (AMIS) în cadrul Festivalului Internațional de Muzică de la AISB.

În ambele zile a avut loc câte un concert, prestigiosul festival oferindu-i Școlii Americane oportunitatea să împărtășească facilitățile muzicale pe care le oferă, dar și tradițiile și cultura românească.

Pregătirea concertelor a început din octombrie anul trecut, când muzicienii au trecut printr-un proces foarte competitiv de audiție, fiind testate cunoștințele lor în domeniu.

Accentul s-a pus pe construirea unei comunități de muzicieni, împreună cu toți tinerii atât de diferiți și de talentați, care să fie dedicați unui scop comun. IMG_7194

AISM este dedicată promovării excelenței la toate nivelurile educaționale în muzică. Anual, Asociația sponsorizează o varietate de festivaluri care sunt destinate în special elevilor din școlile internaționale. Aceste evenimente au loc în Europa, Asia și Orientul Mijlociu, atrăgând participanți din toată lumea, atât profesori cât și elevi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.