Skol lanseaza un nou sortiment de bere si dă startul unei campanii naţionale de imagine Skol lanseaza un nou sortiment de bere si dă startul unei campanii naţionale de imagine
În luna aprilie, berea Skol anunță o noutate care o evidențiază din segmentul de piață din care face parte, folosind în rețeta de fabricație... Skol lanseaza un nou sortiment de bere si dă startul unei campanii naţionale de imagine
Sticla SkolÎn luna aprilie, berea Skol anunță o noutate care o evidențiază din segmentul de piață din care face parte, folosind în rețeta de fabricație 100% malţ alături de restul ingredientelor naturale specifice berii și respectând rețeta originală de bere. Totodată, se dă startul unei campanii naţionale de imagine a brandului, care subliniază că Skol este o băutură proaspătă, răcoritoare, cu un gust superior și autentic de bere.

Caracteristica principală a berii Skol, 100% malț, este pusă în valoare printr-o campanie de comunicare îndrăzneață, atât la nivel de promovare, cât și ca prezentare – Skol, 100% malț. Mai bere nu se poate!

Rețeta berii autentice Skol are ca ingrediente doar malț, hamei, apă și drojdie, oferind cea mai puternică savoare de bere, o aromă autentică şi o spumă consistentă. Pentru noul Skol, s-a renunţat total la folosirea oricăror alte ingrediente care nu fac parte din rețeta autentică și tradițională de fabricare a berii. În plus, berea Skol cu 100% malţ este filtrată la temperaturi controlate sub zero grade, proces care atribuie produsului puritate şi prospeţime.

Lansarea noului produs se bucură de o campanie naţională, începând cu 26 aprilie 2013 și beneficiază de o comunicare integrată. Primele spoturi TV vor fi lansate de asemenea pe 26 aprilie, beneficiind de expunere naţională pe canalele principale. Spoturile promovează mesajul cheie al campaniei 100% malț într-un mod original și memorabil. La baza noilor spoturi de promovare se află o poveste specială, menită să anunțe pe cât de clar, pe atât de creativ faptul că Skol se face cu 100% malț, într-un mod repetitiv care amuză audiența și face mult mai memorabil noul mesaj al mărcii.

Acest spot beneficiază de două execuții TV, denumite „La Mulți Ani” și „Karaoke”. Acțiunea se petrece într-un bar, acolo unde consumatorii Skol se bucură de o bere bună alături de prieteni și se distreaza împreună, urmărind un meci de fotbal, cântând la karaoke, sărbătorind aniversarea unuia dintre ei sau doar stând de vorbă însoțiți de berea Skol. Filmarea este cu atât mai spectaculoasă cu cât cei peste 30 de actori s-au coordonat perfect împreună cu echipele de producție pentru filmarea single-shot a spoturilor de 30” secunde.

Skol în 2013 iese în evidență în segmentul său de piață prin avantajele competitive și inovațiile aduse atât în rețeta, cât și în imaginea mărcii. Aceste noutăți, dezvoltate original de echipa de creație, nu fac decât să ofere consumatorilor beneficii suplimentare precum un produs autentic, o bere cu 100% malț, filtrată la temperaturi sub zero grade, care sunt o garanție a calității și gustului.”

Roccos Cosmatos, Vice-Președinte de Marketing URBB.

Campania „100% malţ” a inclus și o schimbare la nivelul ambalajului, iubitorii mărcii Skol putându-se bucura de nouă înfăţişare a sticlelor de 0,5L și a celor de plastic –  1L, 2L PET, precum şi a dozelor și ambalajelor secundare precum six-pack-ul de doză. Noul ambalaj poartă semnătura unui design proaspăt, special adaptat conceptului creativ, menit să aducă mai multă personalitate prin tipul logo-ului şi prin identificatorii puternici ai mărcii: culoarea roşu marchează gustul plin, în timp ce verdele evidenţiază, alături de imaginea spicelor de orz, naturaleţea ingredientelor produsului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.