iPad mini, the new gadget in my town! iPad mini, the new gadget in my town!
Acum şase luni, cred, prietena m-a “amenințat” că dacă nu primește un iPad, treaba e nasoală! Am acționat. Am trecut la fapte și, intr-o... iPad mini, the new gadget in my town!
iPad miniAcum şase luni, cred, prietena m-a “amenințat” că dacă nu primește un iPad, treaba e nasoală! Am acționat. Am trecut la fapte și, intr-o sambata, am (a se intelege – ea a) ales un magazin de pe Calea Victoriei unde am gasit “marfa”. A fost mai greu decat ma asteptam, pentru ca, la un moment dat, pe fir a intrat si concurenta. Oare e mai bun Samsung ? Sa luam un iPad de la Apple? Da, am luat iPad si il butonam inca. Recent, insa, am avut ocazia sa ma joc si cu versiunea mini. Un gadget sociabil si docil pe care l-am apreciat de la primele comenzi. iPad mini face tot ce face si fratele mai mare, dar mie imi place mai mult. De ce?

Pentru ca “Tot pachetul într-un pachet mai mic”, descrie exact iPad mini. Cu un ecran strălucit, un cip A5 puternic, cameră FaceTime HD, cameră iSight cu înregistrare video HD de 1080p, wireless ultrarapid și peste 300 000 de aplicații gata de descărcat din App Store. iPad mini arată și se comportă ca un iPad, doar că este puțin mai mic.

Cu doar 7,2 milimetri, este cât un creion de gros și incredibil de ușor. Am apreciat ca poți să îl ții în mână cu ușurință, ceea ce la iPad este imposibil. L-am “plimbat” fără probleme în geanta de umar si i-am testat caracteristicile: ecranul de 7,9 inchi se ridică la nivelul experienței oferite de iPad. Iar ca detalii trebuie sa stiti ca poti sa vezi pagini web în Safari, afli unde ești și ce este în jurul tău, folosind Hărțil, răsfoiești fotografii și urmărești videoclipuri cu detalii incredibil de vii.

Ecranul iPad mini folosește aceeași tehnologie de retroiluminare LED ca și iPad astfel încât fiecare centimetru pătrat să vibreze de energie. Și e perfect de mare pentru a funcționa cu sute de aplicații concepute pentru iPad.

L-am folosit cu succes la conferintele de presa, cateva evenimente mondene, dar si la un salon auto. Poze realizate nu sunt ca ale unui DSLR, dar postate pe Facebook au atras destule like-uri cat sa imi dau seama ca sunt destul de reusite calitativ. Camera iSight de 5 megapixeli are un senzor BSI pentru fotografii grozave. Când faci fotografii, ecranul iPad-ului mini se transformă într-un vizor mare și ai la dispoziție suficient spațiu pentru a crea fotografia perfectă. Funcţiile de focalizare automată, focalizare la atingere sau expunere la atingere transformă instantaneu fiecare fotografie într-o reuşită. Iar cu detectarea facială încorporată care echilibrează automat focalizarea şi expunerea pentru până la 10 feţe, ai mai mult spaţiu pentru cât mai multe zâmbete.

In plus, cu FaceTime încorporat în iPad mini, poți să efectuezi un apel video prin Wi-Fi sau o rețea celulară. Camera frontală FaceTime HD arată tuturor o imagine grozavă cu tine, iar camera iSight din partea posterioară îți permite să le arăți celorlalți ceea ce vezi. Poţi să foloseşti camera frontală şi pentru autoportrete sau pentru a înregistra un videoclip HD de 720p.

Ar fi mai multe de spus despre iPad mini, dar daca il mai laud mult sunt aproape sigur ca va trebui sa merg din nou la magazinul de pe Calea Victoriei. Asa ca v alas sip e voi sa testate acest gadget! J

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.