Softelligence, compania romaneasca specializata in solutii software e-business, isi accelereaza cresterea prin investitia in capital uman. Extinderea echipei de management prin venirea lui Robert...
softelligenceSoftelligence, compania romaneasca specializata in solutii software e-business, isi accelereaza cresterea prin investitia in capital uman. Extinderea echipei de management prin venirea lui Robert Komartin a adus un model de afaceri nou si doua divizii autonome, sustinand viziunea companiei, de a deveni cel mai important furnizor de expertiza, produse si solutii e-business in Romania.

In cei aproape 7 ani de activitate, Softelligence a parcurs succesiv o serie de etape, remarcandu-se prin dezvoltarea de proiecte cu un inalt nivel de complexitate tehnica, unele dintre acestea fiind desfasurate in premiera in Romania: prima integrare Microsoft Dynamics CRM cu SAP, prima implementare Microsoft SharePoint 2010 sau prima aplicatie mobila de automatizare a fortei de vanzari (SFA) construita pe sistemul de operare Android si perfect integrata cu Dynamics CRM si SAP.

Extinderea constanta a portofoliului de clienti si a volumului de business, impreuna cu experienta acumulata, au condus la decizia de a separa ariile de expertiza dobandite in doua divizii autonome. Astfel, Softelligence Solutions este divizia care ofera servicii de consultanta si implementare de solutii software e-business, iar Softelligence Elite este divizia de high-end outsourcing.

Echipa de management Softelligence

La inceputul anului 2013, Robert Komartin s-a alaturat echipei de management Softelligence Solutions, in calitate de Managing Director, supervizand procesele de marketing, sales, consultanta si management de proiecte. Robert-Komartin-3Cu peste 15 ani de experienta in management si apartenenta la consilii de administratie, management de proiecte si consultanta, Robert a detinut pozitii importante (Managing Partner, Managing Director, Business Group Lead) in cadrul unor companii prestigioase, precum: SIVECO Romania, LLP Group, Microsoft South East Europe, Oracle Romania, Wizrom Software si KPMG Romania.

Ma simt onorat de asocierea cu Softelligence, de a fi la carma celei mai importante companii de solutii e-business din Romania. Am gasit aici o echipa cu expertiza in metodologii de implementare si tehnologii de ultima ora, prin intermediul careia Softelligence Solutions va deveni lider in livrarea de solutii e-business bazate pe platforma Microsoft”

Robert Komartin, Managing Director

Divizia Softelligence Elite vine in completarea directiei de business Softelligence Solutions, livrand solutii personalizate de CRM, Web, Mobile si Cloud pentru mari jucatori din industriile de asigurari si brokeraj, retail, distributie, servicii financiare, telecom sau travel. Adrian Blidarus 01 - Softelligence_LR(1)(1)Cu un foarte bun know-how de business, Elite isi propune sa isi faca intrarea in mediul international si sa obtina in 2013 o crestere cu 50% a cifrei de afaceri in aceasta zona. Am dezvoltat deja o retea de parteneri in extern care sa ne faciliteze intrarea pe pietele din Elvetia, Germania si tarile nordice.”

Adrian Blidarus, Managing Partner

Alaturi de Adrian Blidarus, care administreaza in prezent procesele financiare si operationale ale companiei, Teodor Blidarus gestioneaza viziunea si dezvoltarea strategica.

Teodor-Blidăruș-Managing-Partner-în-cadrul-Softelligence.Am lansat firma acum 7 ani condusi de pasiunea pentru tehnologie si ideile pe care le aveam, idei pe care ca angajati nu le puteam dezvolta intr-un business. Intre timp, Softelligence s-a transformat intr-o companie matura, cu o echipa extinsa de specialisti si consultanti si arii de expertiza in industrii variate. Evolutia fireasca a companiei ne-a condus la crearea celor doua divizii autonome, pentru a sprijini dezvoltarea pe termen lung a celor doua componente ale viziunii noastre: principalul furnizor romanesc de solutii e-business si high-end outsourcing”

Teodor Blidarus, Managing Partner

Softelligence este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software e-business bazate pe CRM, Cloud, Web si Mobile, integrate cu sisteme ERP complexe, precum: SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV. Compania este primul partener Microsoft Azure in Romania, cu peste 5,000 de utilizatori in Cloud construit pe platforma Azure.

Softelligence detine un portofoliu de aproape 90 de clienti si o experienta vasta in implementarea de solutii software e-business si livrarea de solutii high-end outsourcing. Echipa este formata din specialisti certificati in metodologii de implementare si tehnologii de ultima ora (CRM, BI, SQL Server, Windows Azure, .NET, HTML 5, CSS3 si JavaScript.).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.