Ariston, o noua gamă de centrale termice pentru 20/20/20 Ariston, o noua gamă de centrale termice pentru 20/20/20
Ariston se numără printre primii producător care a lansat o gamă completă de produse pentru încălzire şi apă caldă menajeră ce ţin cont de... Ariston, o noua gamă de centrale termice pentru 20/20/20
Immagini 009Ariston se numără printre primii producător care a lansat o gamă completă de produse pentru încălzire şi apă caldă menajeră ce ţin cont de noile reglementări Europene și pentru a atinge target-ul 20/20/20. Fie că este vorba de centrale în condensare, boilere de înaltă eficienţă (-20% economie de energie), sisteme solare (ce pot asigura până la 70% din consumul de apă caldă) sau pompe de căldură (cu o economie de energie de până la 75%), toate produsele noii game asigură confortul maxim cu minimum de energie.

Cătălin Drăguleanu, Country Sales and Operation Manager Ariston Thermo România susține că în acest moment există o serie de reglementări Europene pentru a atinge target-ul 20/20/20 până în 2020: reducerea consumului de gaz cu 20%, creşterea utilizării energiilor regenerabile cu 20% şi reducerea consumului energetic cu 20%. Iar aceste masuri abordează 3 direcţii: eficienţa energetică, clădirile şi produsele, toate acestea implicând o serie de măsuri implementate deja sau în curs de implementare. În cazul reglementarilor legate de produse, este vorba despre Etichetarea Energetică şi despre impunerea unor Cerinţe minime pentru performanţa sistemelor de încălzire, până la interzicerea produselor cu eficienţă scăzută.

“Prin lansarea noii game încercăm să fim cu un pas înainte, susţinem direcţiile privind eficienţa energetică şi sperăm ca în scurt timp şi pe piaţa locală, ca şi pe cele vestice, produsele cu funcţii de eficientizare a consumului să fie pe primele locuri în vânzări”, a mai spus Drăguleanu.

Pentru a-şi sublinia angajamentul în acest sens, Ariston Thermo Group şi-a propus ca până în 2020 circa 80% din cifra de afaceri să fie obţinută din produse cu eficienţă ridicată şi ce înglobează energii regenerabile.

În aceste condiții, Ariston a lanst, în martie 2013, o noua gamă de centrale termice – GalEvo. Toate modelele au 3 ani garanţie, fiind disponibile în reţeaua de distribuitori autorizaţi.

Două modele convenţionale cu putere de max. 35kw: Clas Evo şi Genus Evo.

Caracteristci:

 • Termoreglare multizonă
 • Posibilitate de integrare cu un sistem solar
 • Interfaţă simplă
 • Display iluminat
 • Meniu limba română (Genus Evo)

Două modele în condensare cu putere de max. 35kw : Clas Premium Evo şi Genus Premium Evo

Caracteristci:

 • +35% economie de energie
 • Clasa A de eficienţă
 • Interfaţă simplă
 • Display iluminat
 • Meniu limba română (Genus Premium Evo)

 

 • infocondens

  05/09/2013 #1 Author

  da, a venit vremea centralelor cu condensare si a instalatiilor solare, etc. -cel putin in legislatia europeana.
  Din pacate acest trend surprinde Ro intr-o situatie economica dificila..

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.