Show-ul “WOWBiz”, lider de audienta! Show-ul “WOWBiz”, lider de audienta!
Kanal D a fost marti, 23 aprilie, lider absolut de audienta in intervalul orar 20.00-02.00. Serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, emisiunea “WOWBiz”... Show-ul “WOWBiz”, lider de audienta!
Andreea Mantea si Madalin Ionescu (3)Kanal D a fost marti, 23 aprilie, lider absolut de audienta in intervalul orar 20.00-02.00. Serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, emisiunea “WOWBiz” si Stirile Kanal D de la miezul noptii, au pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, inregistrand un rating mediu de 6.6% si o cota de piata de 18.2%, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Editia incendiara a emisiunii “WOWBiz”, prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu, avandu-l ca invitat pe Silviu Prigoana, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor. Nu mai putin de 845.000 de telespectatori au urmarit dezvaluirile spectaculoase facute de fostul sot al Adrianei Bahmuteanu.

In intervalul 22.20 – 24.30, show-ul “WOWBiz” a inregistrat un rating mediu de 4.1% si cota de piata de 11.3%, target: all urban, conform datelor furnizate de Kantar Media. Minutul de aur a fost atins la ora 22.24, cand 1.608.000 de romani aflau motivele pentru care a fost parasit Silviu Prigoana.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.