Entersoft Romania vizează venituri cu 70% mai mari decât în 2012 Entersoft Romania vizează venituri cu 70% mai mari decât în 2012
Furnizorul de soluții software de business (ERP, CRM, BI, EDI) Entersoft România are ca obiectiv creșterea cu peste 70% a cifrei de afaceri în 2013... Entersoft Romania vizează venituri cu 70% mai mari decât în 2012
CRM-Software-VendorsFurnizorul de soluții software de business (ERP, CRM, BI, EDI) Entersoft România are ca obiectiv creșterea cu peste 70% a cifrei de afaceri în 2013 față de 2012. Compania mizează atât pe atragerea de noi clienți, cât și pe extinderea soluțiilor la unii dintre clienții existenți. Anul trecut compania a înregistrat venituri de 350.000 de euro, marcând o dublare față de 2011.

Suntem încrezători că vom depăși în acest an 600.000 de euro ca cifră de afaceri. Anul trecut l-am încheiat cu o dublare a veniturilor, iar perspectivele pe 2013 sunt de foarte bun augur. Mizăm pe noi implementări ale platformei noastre vedetă Entersoft Business Suite, dar și pe numărul tot mai mare de clienți care solicită Entersoft Mobile, suita de aplicații de business ce oferă posibilitatea managementului dar și echipelor de vânzări să sporească productivitatea prin accesarea oricând și de oriunde a informațiilor companiei”

Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Compania a atras în 2012 clienți de calibru la nivel național, printre care JTI Romania, Grupul Editorial Litera, APT Resources & Services, Heveco, Mondo Holding Concept. Tot în 2012 au fost derulate proiecte de extindere a soluțiilor de business la clienți existenți printre care Calivita, Universal Online Promotion (Elefant.ro).

„Pentru acest an avem în vedere extinderea rețelei de parteneri în București și mai ales în orașele mari din țară, dezvoltarea echipei interne atât ca număr cât și prin obținerea de certificări noi”, adaugă directorul companiei.

De la începutul acestui an, compania și-a mărit echipa cu 4 consultanți de business, urmând ca în perioada următoare să fie deschise încă 5 posturi de consultanți.

Pe parcursul acestei luni, până la final de mai, Entersoft România va organiza, de asemenea, sesiuni de training și de certificări pentru toți partenerii din România ai companiei.

Entersoft România, furnizor de soluții software de business pentru companii mici și mijlocii dar și pentru departamente ale marilor corporații din Europa de Sud-Est, a fost fondată în 2006 și este parte a rețelei regionale Entersoft, cu sediul central în Grecia, subsidiare în Bulgaria, Cipru, Serbia și parteneri locali în Arabia Saudită. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții software de business integrate, dublate de servicii de implementare și suport clienți complete și de calitate.

Soluțiile software de tip ERP și CRM sunt dezvoltate cu ultimele tehnologii Microsoft .NET ® . Produsele companiei sunt adaptate pentru a oferi beneficii de business substanțiale clienților din diverse industrii care doresc să eficientizeze activitatea, procesele și fluxurile din back office, contabilitate, finanțe, cash management, inventar, procesarea comenzilor, achiziții și producție, gestionarea forței de vânzări mobile, dar și din departamentele de relații cu clienții, vânzări, service, marketing, retail, ecommerce B2B ș  B2C, dar și la nivel de top management. Printre clienții companiei se numără JTI România, Editura Litera, Grupul Editorial Corint, CaliVita, Gittanos Company, Best Distribution și Elefant.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.