In prezenta mai multor vedete, persoane publice si specialisti in domeniu, Delia Matache impreuna cu Dan Chisu si Cezar Dumitru, cel mai important blogger...
delia matacheIn prezenta mai multor vedete, persoane publice si specialisti in domeniu, Delia Matache impreuna cu Dan Chisu si Cezar Dumitru, cel mai important blogger in domeniul turismului, au dezvaluit cateva secrete despre ce inseamna sa ai o vacanta de vis, au oferit sfaturi utile tuturor celor prezenti la eveniment.

Sub sloganul “We make the best out of your trip!”, www.tripmaker.ro va fi primul site profesionist de consultanta in domeniul turismului, sustine Delia Matache. Site-ul va oferi doua servicii importante: consultanta individuala pentru calatorie si newsletterul saptamanal (sau alerte zilnice), catre toti cei care vor sa afle cele mai bune preturi si promotii la bilete de transport, cazare, etc.

“In ultimul timp am calatorit foarte mult si mi-am dat seama cat de important este sa iti planifici din timp calatoria, sa stii care sunt traseele pe care trebuie sa le urmezi, locurile pe care trebuie sa le vizitezi, care sunt cele mai bune oferte de zboruri, tarife la hoteluri. Tocmai de aceea am considerat necesar sa lansam un site unde poti gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti organiza o vacanta reusita, un site care sa iti conceapa intreg itinerariul. Ma bucur ca am alaturi de mine in acest proiect pe Dan Chisu si Cezar Dumitru, doua persoane cu o indelungata experienta in domeniul turimului. Tin foarte mult la acest proiect si ma voi implica activ pentru a dezvolta aceasta platforma de consiliere turistica”

Delia Matache.

Bazandu-se pe indelungata lor experienta, initiatorii proiectului impreuna cu intreaga echipa, va vor consilia pentru orice destinatie doriti si va vor da sfaturi importante despre eficientizarea traseelor, va vor crea intreg itinerariul pentru a avea o vacanta de vis.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.