Construct Expo, Ambient Expo si Romtherm, inaugurate la ROMEXPO Construct Expo, Ambient Expo si Romtherm, inaugurate la ROMEXPO
Pana pe 21 aprilie ROMEXPO gazduieste cinci expozitii pentru casa si gradina. Materiale si utilaje de constructii, sisteme de ambientari, piscine, mobilier, plante, arbusti... Construct Expo, Ambient Expo si Romtherm, inaugurate la ROMEXPO
Marcel_Octavian_Nicolaescu_Mariana_Suciu_Peter_Barta_800x536Pana pe 21 aprilie ROMEXPO gazduieste cinci expozitii pentru casa si gradina. Materiale si utilaje de constructii, sisteme de ambientari, piscine, mobilier, plante, arbusti si design peisagistic precum si obiecte de arta si antichitati.

„Aproximativ 300 de companii prezinta cele mai noi produse si servicii pe o suprafata de peste 11.000 de metri patrati, in cadrul Construct Expo, Ambient Expo si Romtherm, evenimente ce sunt lidere nationale si europene pe segmentul pe care il reprezinta – respectiv materiale si utilaje pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier, piscine si sisteme de incalzire, racire si conditionare a aerului.” a declarat Mariana Suciu, Director General ROMEXPO SA.

Tot in aceasta perioada si in completarea manifestarilor prezentate anterior, ROMEXPO gazduieste alte doua targuri care sunt destinate etapelor de amenajare finala a locuintelor. Este vorba despre  Targul de obiecte de arta si antichitati Antique Market si Expozitia Internationala de Flori, Amenajari Peisagistice si Gradinarit – Expo Flowers & Garden.

Dintre atractiile acestui an amintim: cea mai luxoasa cada portabila din lume, sisteme SPA cu bluetooth, usi de garaj care produc energie pentru intreaga casa si plante care nu au nevoie de pamant si apa, incalzire cu tehnologii care folosesc energia geotermala s.a.

Bucurestenii sunt asteptati pana la 21 aprilie la cele cinci targuri deschise la ROMEXPO: Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Antique Market si Expo Flowers & Garden.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.