Creperie d’Amour lanseaza serviciile Live Crepes pentru evenimente Creperie d’Amour lanseaza serviciile Live Crepes pentru evenimente
Creperie d’Amour, cel mai nou concept de gastronomie urbana din Bucuresti, anunta lansarea solutiilor de catering pentru evenimente. Creperie d’Amour ofera serviciile de Bar... Creperie d’Amour lanseaza serviciile Live Crepes pentru evenimente
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-crepe-ingredients-image28570918Creperie d’Amour, cel mai nou concept de gastronomie urbana din Bucuresti, anunta lansarea solutiilor de catering pentru evenimente. Creperie d’Amour ofera serviciile de Bar a crepes si de Live Crepes, propunand un mix customizabil de quality food si entertainment. Creperie d’Amour participa la evenimente private de tip corporate, la evenimente exclusive si evenimente tematice, precum si la petreceri sau aniversari, furnizand servicii personalizate conform conceptelor de Bar a crepes sau Live Crepes.

Le Bar a crepes, Barul de clatite este un concept de catering care presupune livrarea de clatite dulci si/sau sarate gata preparate, precum si a elementelor de set-up si a ustensilelor de servit, conform comenzii, direct la locul si ora indicata de desfasurare a evenimentului. Pentru evenimentele care mizeaza pe fun si interactivitate, « Barul de clatite » are si varianta do-it-yourself, in care elementele sunt livrate separat: clatitele simple gata pregatite si garniturile, umpluturile si toppingurile specifice separat pentru ca participantii sa isi prepare singuri reteta preferata, alegand si mixand dupa fantezia fiecaruia.

Live Crepes reprezinta solutia complexa pentru evenimentele private, imbinand componenta de show culinar cu interactivitatea specifica bucatariei spontane, cu preparate la comanda. Conceptul de Live Crepes presupune o sesiune completa de preparare a clatitelor frantuzesti pe loc, chiar sub ochii invitatilor, oferindu-le posibilitatea de a alege combinatiile favorite.

liveCreperie d’Amour implementeaza conceptul Live Crepes customizat pentru profilul fiecarui eveniment in parte, incluzand toate elementele necesare recrearii unei atmosfere de creperie bretonne : maitre crepier – maestru clatitar dedicat, crepiera si toate ustensilele profesioniste necesare pregatirii si servirii clatitelor, aluat special pentru crepes salees si pentru crepes sucrees, meniu special, cooking station cu intreaga selectie de ingrediente, garnituri si topping-urile necesare.

Pachetul de baza pentru Live crepes este de 100 euro si include un numar de 30 de clatite si o sesiune completa de 90 de minute de live cooking.

Creperie d’Amour este o clatitarie premium ce se adreseaza cunoscatorilor bucatariei frantuzesti si iubitorilor de gustari si deserturi pregatite in stil traditional, din ingrediente proaspete si naturale, chiar sub ochii consumatorului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.