Licitaţie în scop caritabil: bloggerul Alex Mihăileanu vinde tweet-ul cu numărul 25.000 Licitaţie în scop caritabil: bloggerul Alex Mihăileanu vinde tweet-ul cu numărul 25.000
Alex Mihăileanu (subiectiv.ro), unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de pe meleagurile noastre, licitează în scop caritabil tweet-ul cu numărul 25.000. Banii strânşi urmează... Licitaţie în scop caritabil: bloggerul Alex Mihăileanu vinde tweet-ul cu numărul 25.000
subiectivAlex Mihăileanu (subiectiv.ro), unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de pe meleagurile noastre, licitează în scop caritabil tweet-ul cu numărul 25.000.

Banii strânşi urmează să fie donaţi către o organizaţie din domeniul medical, organizaţie despre care Alex spune că va fi aleasă de comun acord cu firma care donează cea mai mare sumă de bani.

“Ce îmi doresc:

O sumă cît mai mare, cu care să se facă ceva util, care să vină în sprijinul oamenilor. Din punctul meu de vedere, sănătatea românească suferă cel mai rău, deşi e locul în care ne doare cel mai tare. Prefer acest domeniu. Industria în care activează cîştigătorul este irelevantă, cîtă vreme vine în ajutorul oamenilor. Cred că, dincolo de orice, o investiţie în sănătate înseamnă mai mult decît programele CSR de plantat copaci.

Dacă cine n-o cîştiga, dar s-o plasa pe următoarele trei locuri, doreşte, totuşi, să doneze sumele licitate, stăm de vorbă şi găsim altă cauză în care să se implice împreună şi stabilim împreună cum procedăm, la o oarecare perioadă distanţă. În cazul în care cîştigătorul e de acord să se asocieze cu ceilalţi, cu atît mai bine, suma va fi mai mare, investiţia va fi mult mai semnificativă, iar următoarele tweet-uri le vor fi dedicate. “

Subiectiv.ro

Alex este activ pe reţeaua de socializare Twitter încă din 2006, iar în acest timp a reuşit să strângă peste 8.000 de followers (persoane care îi urmăresc postările). Potrivit lui, gestul de a licita un tweet este mai mult simbolic. “Este un gest de implicare şi atît. Nu neapărat a mea, cît a celor interesaţi”, spune el.

Nu este prima iniţiativă de acest gen. Emilian Nedelcu (biciclistul.ro), un alt blogger cunoscut la nivel local, a donat cei 5.000 de euro pe care i-a primit în urma unei astfel de licitaţii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.