Casa independenta energetic, prezentata la ROMTHERM Casa independenta energetic, prezentata la ROMTHERM
A spune “facturi mai mici la energie dar in acelasi timp un confort sporit” nu este o contradictie in termeni. Intre 18 si 21... Casa independenta energetic, prezentata la ROMTHERM
image005A spune “facturi mai mici la energie dar in acelasi timp un confort sporit” nu este o contradictie in termeni. Intre 18 si 21 aprilie in cadrul Targului ROMTHERM compania Delphi Electric prezinta conceptul locuintei independente energetic.  Un astfel de spatiu destinat locuirii poate fi realizat prin tandemul fotovoltaic – incalzire electrica. Versatilitatea sistemului este una foarte mare, acesta putand fi scalat de la locuinte individuale, la birouri sau hale industriale.

Compania Delphi electric este distribuitor in Romania pentru sisteme performante de incalzire electrice in pardoseala, panouri radiante si sisteme de energie alternativa (panouri fotovoltaice si invertoare).

Utilizand toate aceste tehnologii o casa poate deveni independenta din punct de vedere energetic, iar costurile facturilor lunare nu vor mai fi motiv de ingrijorare.

ROMTHERM este singura manifestare din Romania destinata sistemelor de incalzire, racire si conditionare a aerului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.