Aplicaţia de smartphone getlokal, premiată la Mobilio Awards Aplicaţia de smartphone getlokal, premiată la Mobilio Awards
Aplicaţia pentru smartphone dezvoltată de getlokal pentru iPhone şi Android a fost premiată cu Silver la Mobilio Awards, la categoria Best use of location... Aplicaţia de smartphone getlokal, premiată la Mobilio Awards
getlokalAplicaţia pentru smartphone dezvoltată de getlokal pentru iPhone şi Android a fost premiată cu Silver la Mobilio Awards, la categoria Best use of location services. Aplicaţia este un ghid foarte simplu pentru smartphone care te ajută să găseşti locurile & evenimentele pe care nu trebuie să le ratezi. Funcţionează în Bulgaria, România, Macedonia şi în curând şi în alte ţări.

Cum te împrieteneşti cu aplicaţia getlokal? Primul pas este să o instalezi pe telefon. În primul ecran găseşti întotdeauna party-uri, concerte, expoziţii sau alte întâmplări urbane, plus ştiri de maximă importanţă pentru viaţa ta socială. Cum ar fi lista locurilor din România în care poţi lăsa o cafea în aşteptare.

Dacă ai chef să iesi din casă dar vrei să încerci un local aproape de tine, tab-ul explore îţi stă la dispoziţie cu o hartă de pe care alegi exact pin-ul care îţi face cu ochiul şi afli şi cât ai de mers până acolo.

Bineînţeles, după un scurt flirt, poţi accesa fără ruşine pagina unui loc, unde vezi foto, citeşti recomandările scrise de ceilalţi useri şi ai şi datele de contact.

La fel şi dacă eşti genul fidel şi ştii deja unde vrei să ajungi – cauţi locul după nume şi vezi informaţiile de contact, rapid – cam cât ai zice “geolocaţie”. În câmpul de search încap şi alte cuvinte-cheie ca: „atm”, „benzinărie”, „supermarket”, „agenţie de turism”, etc.

A doua zi de dimineaţă, e de bun augur să povesteşti şi tu la rândul tău pe pagina locului cum a fost, sau să adaugi câteva poze pe profilul localului – cine ştie, poate iese de-o relaţie de lungă durată.

Getlokal este un serviciu disponibil în Bulgaria, România și Macedonia. Cu accent pe viața socială, timp liber și lifestyle, site-ul se adresează celor care înțeleg că decizia cea mai potrivită de going-out se ia ținând cont și de sfaturile și recomandările făcute de ceilalți.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.