Afacerile Sameday Courier, plus 20% în primul trimestru 2013 Afacerile Sameday Courier, plus 20% în primul trimestru 2013
Sameday Courier, singura companie românească de curierat specializată pe livrările în aceeași zi atât în țară, cât și în străinătate, a înregistrat o cifră... Afacerile Sameday Courier, plus 20% în primul trimestru 2013
Lucian BaltaruSameday Courier, singura companie românească de curierat specializată pe livrările în aceeași zi atât în țară, cât și în străinătate, a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 milioane de lei (circa 270.000 de euro) în primul trimestru al acestui an, cu 20% mai mult comparativ cu perioada similară a anului 2012.

Potrivit reprezentanţilor companiei, aproximativ 55% din totalul cifrei de afaceri pentru primul trimestru al acestui an provine din serviciile de livrare în aceeași zi.

Procesul de rebranding, diversificarea gamei de servicii și retehnologizarea cu echipamente de ultimă generație s-au numărat printre motoarele creşterii afacerilor Sameday Courier pentru primele trei luni ale anului.

”Piața de curierat s-a schimbat în mod semnificativ în ultimii ani. Atât modalitățile moderne de comunicare, cât și criza economică au marcat fundamental așteptările clienților legate de serviciile de curierat. Comerțul electronic a luat un puternic avânt, iar presiunea timpului a determinat creșterea solicitărilor de livrare rapidă, în aceeași zi. În plus, dispariția monopolului Poștei Române a contribuit la o liberalizare a întregii piețe de servicii postale, pentru care estimăm o creștere de până la 10% în acest an”, a comentat Lucian Baltaru (foto), General Performance Manager la Sameday Courier.

”În ceea ce privește Sameday Courier, primul trimestru al anului 2013 a fost unul bun. Livrările speciale în aceeşi zi şi cele tradiționale ne-au adus, pentru începutul anului, un profit de aproximativ 10%”, a mai declarat Lucian Baltaru.

Sectoarele din care au provenit cele mai multe solicitări de livrare în primul trimestru al anului 2013 sunt: e-commerce, industria financiar-bancară, zona de medical și pharma și agențiile de publicitate.

Oficialii Sameday Courier estimează o cifră totală de afaceri de 6,5 milioane de lei (aproximativ 1,5 milioane de euro) pentru anul 2013, în creștere cu 30% față de cifra de afaceri înregistrată la finalul anului trecut.

Sameday Courier este o companie de curierat cu capital românesc, înfiinţată în 2007 de către antreprenorul Octavian Bădescu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.