Okazii.ro, 13 ani de activitate pe piața locală Okazii.ro, 13 ani de activitate pe piața locală
Povestea celui mai mare site de comerţ electronic din România a început în anul 2000, când bicicleta Pegas a unui utilizator din Braşov a... Okazii.ro, 13 ani de activitate pe piața locală
Okazii.ro 13 ani_700x500 pxPovestea celui mai mare site de comerţ electronic din România a început în anul 2000, când bicicleta Pegas a unui utilizator din Braşov a fost primul produs vândut. Iar dacă în primul an pe site au fost puse la vânzare aproximativ 5000 de produse, numărul acestora depaşeşte astăzi 2,4 milioane.

De la câteva sute de vânzători în 2000, comunitatea Okazii.ro a crescut în fiecare an, atingând astăzi un număr de peste 140.000 de vânzători activi, atât persoane fizice, cât si magazine.

Avem utilizatori Okazii.ro care ne sunt alături încă din anul 2000, ceea  ce ne face să fim mandri şi să le mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordă zilnic. Activitatea continuă a celor mai vechi dintre utilizatorii  nostri  spune foarte multe despre platformă, despre cât de ataşaţi sunt utilizatorii de ea şi, nu în ultimul rând, despre cât de apropiat le este Okazii.ro.”

Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

Odată cu 13 ani de activitate, Okazii.ro sărbătoreşte şi performanţele utilizatorilor săi, acordând premii de excelenţă vânzătorilor activi încă din 2000, dar şi distincţii precum „debutul anului” sau „vânzătorul anului”.

Mircea Voitinovici (utilizatorul loldia, unul dintre cei mai vechi vânzători) sintetizează astfel activitatea sa pe Okazii.ro: “ O provocare, o idee, un volum imens de muncă, perseverenţă şi competenţă. Şi, de atâta vreme, cum să concepem că ziua s-ar putea derula fără popasuri printre paginile tot mai numeroase, mai consistente şi mai atrăgătoare ale site-ului?”

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Cu peste 2,4 milioane de produse listate în toate categoriile şi peste 4,2 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.