Travel trends: cele mai frumoase canioane din lume Travel trends: cele mai frumoase canioane din lume
Cum miniconcediul de Paşte se apropie, echipa Gadget & Trends Magazine s-a gândit să vă ofere câteva propuneri pentru ca vacanţa din acest an... Travel trends: cele mai frumoase canioane din lume
vacationCum miniconcediul de Paşte se apropie, echipa Gadget & Trends Magazine s-a gândit să vă ofere câteva propuneri pentru ca vacanţa din acest an să fie una de neuitat.

Nu vă supunem atenţiei destinaţiile obişnuite, ci vă provocăm la o vacanţă plină de aventură. Fie că sunteţi împătimiţi ai sporturilor extreme sau doar vreţi să admiraţi privelişti spectaculoase, cele cinci destinaţii de mai jos vă vor aduce cu siguranţă amintiri de neuitat.

 

Gorge du Verdon, Franţa

gorges-verdon-248032

Gorge du Verdon este un canion din sud-estul Franţei, considerat de mulţi ca fiind cel mai frumos din Europa. Canionul are o lungime de circa 25 de kilometric şi se ridică la 700 de metri deasupra râului Verdon, denumit astfel după culoarea sa de smarald.

MrtvicaCanyon, Muntenegru

muntenegru

Deşi mai puţin cunoscut ca TaraCanyon, Mrtvica le oferă vizitatorilor săi unele dintre cele mai spectaculoase privelişti. Râul Mrtvica curge la poalele Muntelui  Maganik (2.139 de metri).

The Grand Canyon, Arizona, Statele Unite

grand canyon

Marele Canion este unul dintre cele mai spactaculoase monumente naturale ale planetei. Canionul a fost sculptat de râul Colorado vreme de milioane de ani. Dimensiunile sale sunt suprinzătoare: o lungime de 445 de kilometri, o lăţime de 25 de kilometri şi o înălţime de 1.500 de metri.

Sumidero Canyon, Mexic

Sumidero-Canyon

Supranumit Perla Mexicului, canionul este situate în Parcul Naţional Chipas şi a fost creat de râul Grijalva. Cu o înălţime de 500 de metri, canionul este una dintre cele mai vechi formaţiuni geologice din Mexic.

YingXi Corridor of Stone Peaks, China

china

Coridorul YingXi este îmbrăţişat de sute de munţi de calcar care sunt presăraţi de peşteri şi clădiri antice. Vârfurile de piatră nu sunt conectate între ele, însă sunt situate în apropiere unul de celălalt. Printre ele îşi croiesc drum sute de râuleţe care aduc zonei un farmec aparte.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.