Tech Hub Bucharest, un nou hangout pentru comunitatea tech din România Tech Hub Bucharest, un nou hangout pentru comunitatea tech din România
Miercuri, 17 aprilie, Tech Hub Bucharest se deschide oficial după zece luni de pregatiri. Incepand de miercuri, membrii rezidenti vor incepe sa lucreze de... Tech Hub Bucharest, un nou hangout pentru comunitatea tech din România
tech hubMiercuri, 17 aprilie, Tech Hub Bucharest se deschide oficial după zece luni de pregatiri. Incepand de miercuri, membrii rezidenti vor incepe sa lucreze de la Tech Hub, iar cei interesati sa devina membri pot sa programeze intalniri pentru a vedea locatia.

Tech Hub Bucharest este parte a retelei internationale Tech Hub infiintata de Elizabeth Varley si Mike Butcher.

Situat in centrul Capitalei, la cinci minute de mers de statia de metrou Universitate, Tech Hub ofera costuri rezonabile si este un spatiu deschis in care membrii au mai mult decat un birou si beneficiaza de interactiune de calitate.

Spatiul de 420 de metri patrati este impartit intre 35 de birouri permanente pentru membrii rezidenti, 60 de locuri pentru co-working, sali de intalnire si un spatiu de evenimente cu o capacitate de pana la 150 de persoane. In prezent, gradul de inchiriere al spatiilor de lucru este de 50%. Preturile se ridica la 120 EUR (+TVA) pentru acces 24/7 la spatiul de lucru personal si 80 EUR (+ TVA) pentru spatiul de co-working. Sumele include accesul la evenimentele organizate de Tech Hub si comunitatea online.

Alaturi de Bogdan Iordache – cofondatorul evenimentului How to Web – , echipa executiva este formata din Daniel Dragomir (Director Executiv), Monica Obogeanu (Social Media Manager) si Irina Scarlat (PR Manager).

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.