iPhone 5 Black Diamond, cel mai scump telefon din lume iPhone 5 Black Diamond, cel mai scump telefon din lume
Creat de britanicul Stuart Hughes in 9 saptamani, smartphone-ul iPhone 5 Black Diamond valoreaza 10 milioane de lire sterline, o suma din care iti... iPhone 5 Black Diamond, cel mai scump telefon din lume
iPhone 5 goldCreat de britanicul Stuart Hughes in 9 saptamani, smartphone-ul iPhone 5 Black Diamond valoreaza 10 milioane de lire sterline, o suma din care iti poti cumpara cel putin 14.000 de iPhone-uri 5 “normale”, potrivit pocket-lint.com. Ce are, insa, asa special iPhone 5 Black Diamond?

Inainte de toate, trebuie mentionat ca noua bijuterie a fost deja ahizitionata de un puternic om de afaceri chinez care a vrut, astfel, sa detina cel mai scump telefon mobil din lume. In alta ordine de idei, trebuie spus ca butonul „home” al iPhone 5 a fost inlocuit de un diamant negru, iar carcasa telefonului este facuta din aur de 26 de karate. Totodata, logo-ul Apple de pe spate este facut din 53 de diamante “mai mici”.

In total, pe corpul telefonului Apple au fost incrustate 600 de diamante, iar sticla originala a fost inlocuita cu o sticla de safir. Chiar daca valoarea telefonului este de 10 milioane de lire sterline, cumparatorul chinez nu a oferit toata suma deoarece diamantul negru era proprietatea sa.

Daca, totusi, acest model este prea scump pentru dumneavoastra, trebuie spus ca o alta companie a lui Hughes, Goldstriker lucreaza la un pachet nou pentru un iPhone placat in aur si finisat cu platina, la un pret care porneste de la … 2,695 milioane de lire sterlie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.