Sony lansează noile căști MDR-XB910 cu extra bass, gadgeturi în trend pentru iubitorii de muzică Sony lansează noile căști MDR-XB910 cu extra bass, gadgeturi în trend pentru iubitorii de muzică
Combinând sunetul de calitate cu cel mai recent stil, noile căști MDR-XB910 de la Sony se inspiră din tendințele actuale din muzică. MDR-XB910 îți... Sony lansează noile căști MDR-XB910 cu extra bass, gadgeturi în trend pentru iubitorii de muzică
Sony MDR XB910 (3)Combinând sunetul de calitate cu cel mai recent stil, noile căști MDR-XB910 de la Sony se inspiră din tendințele actuale din muzică. MDR-XB910 îți asigură cele mai profunde sunete de bass, fie că este vorba de muzică de club, de ritmuri rock sau sunete pop.

Datorită celei mai recente tehnologii Advanced Direct Vibe de la Sony, sunetele extreme de sub-bass sunt și mai intense,  fiind sporite de un răspuns perfect de sunete joase și semi-joase – combinația perfectă pentru cele mai exigente cerințe ale iubitorilor de muzică.

Peformanțele în ceea ce privește sunetele de bass sunt sporite de un design extrem de ergonomic. Gama MDR-XB910 vine cu un design rafinat, nou, ultra-premium cu accente de aluminiu. Muzica preferată te însoțește oriunde, pentru că poți plia căștile, astfel încât acestea să ocupe cât mai puțin spațiu în ghiozdan sau în geanta de călătorii.

Căștile MDR-XB910 vin cu un cablu detașabil și telecomandă/microfon suplimentare, pentru controlul prin atingerea cu degetul a MP3 player-ului sau pentru vorbitul hands-free la smartphone și sunt disponibile în România din mai 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.