Radu Georgescu va consilia Smart Bill în luarea deciziilor strategice ale companiei Radu Georgescu va consilia Smart Bill în luarea deciziilor strategice ale companiei
Condus de trei sibieni, Smart Bill – furnizor român de sisteme de facturare și gestionare a stocurilor – anunță înființarea unui Board of Advisors din care... Radu Georgescu va consilia Smart Bill în luarea deciziilor strategice ale companiei
Radu-Georgescu1Condus de trei sibieni, Smart Bill – furnizor român de sisteme de facturare și gestionare a stocurilor – anunță înființarea unui Board of Advisors din care va face parte Radu Georgescu (antreprenor în serie și investitor). Rolul Board-ului este de a consilia și mentora echipa Smart Bill în luarea deciziilor importante.

Smart Bill a fost lansat în 2007, iar în prezent deservește peste 18.000 de clienți. Soluția poate fi accesată de pe orice calculator cu Windows, MAC OSX sau Linux, dar și online din orice tip de browser. Din anul 2010, compania a intrat și pe piata soft-urilor de gestiune a stocurilor, oferind clienților soluția: Smart Bill Gestiune și Facturare.

Cu Smart Bill se emit peste 200.000 de documente lunar, serviciul asigurând managementul întregului proces de facturare: emitere factură, livrare și stocare.

Cooptarea lui Radu Georgescu în cadrul Board of Advisors al Smart Bill se numară printre cele mai importante acțiuni ale companiei din ultimul an. Planurile noastre de viitor implică transformarea Smart Bill într-o soluție revoluționară de facturare, care să fie de mare ajutor pentru afacerile mici și mijlocii. Și, cum piața din România este mică și nu ne oferă suficiente oportunități de creștere accelerată, am dezvoltat împreună cu Radu Georgescu o strategie de extindere a Smart Bill la nivel internațional”

Radu Hasan, Co-Fondator și CEO Smart Bill.

Înființarea unui Board of Advisors asigură companiei acces la o experiență importantă de business și dezvoltare organizațională și marchează trecerea la o nouă etapă strategică prin conturarea unor obiective de business ambițioase.

Din Board of Advisors Smart Bill mai fac parte și alți mentori care pentru moment își vor păstra anonimatul. Pe viitor, se dorește atragerea și altor susținători strategici cu o foarte bună înțelegere a business-ului și a obiectivelor de expansiune internațională ale Smart Bill.

Smart Bill este o companie românească cu potențial mare de a depăși granițele României. Are avantajul unei echipe bine închegate și foarte hotarâte să atingă obiective îndrăznețe. Am incredere în ei și sunt convins că vom auzi numai vești bune de la Smart Bill”

Radu Georgescu.

Cu peste 20 de ani de experiență în fondarea și dezvoltarea de companii tehnologice (software, Internet, eCommerce), Radu Georgescu este unul dintre cei mai recunoscuți antreprenori în serie și investitori din România și regiune. Radu este fondatorul GECAD Group și în prezent activează ca membru în Board-ul mai multor companii de tehnologie și ecommerce printre care Avangate, Axigen, GECAD NET, CloudBag și Elefant.ro. Radu a întreprins unele dintre cele mai importante exit-uri din România (vânzarea tehnologiei antivirus RAV către Microsoft în 2003 și vânzarea GECAD ePayment către gigantul Naspers în 2010).

Smart Bill este un furnizor român de sisteme de facturare și gestionare a stocurilor. Compania a fost lansată în 2006 și în prezent deservește peste 18.000 de clienți.  Smart Bill Facturare și Smart Bill Gestiune + Facturare asigură managementul întregului proces de facturare: emitere facturi, livrare și stocare. Printre partenerii Smart Bill se număra companii importante din diverse verticale de industrie precum: Google, Bitdefender, Hostway, PayU și Legis.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.