Modelele FIAT bi-fuel au cucerit Salonul Auto Moto de la București Modelele FIAT bi-fuel au cucerit Salonul Auto Moto de la București
Salonul Auto Moto de la București a găzduit, recent, o premieră pentru piața auto din România – lansarea modelelor noi FIAT Panda și Qubo... Modelele FIAT bi-fuel au cucerit Salonul Auto Moto de la București
pandaSalonul Auto Moto de la București a găzduit, recent, o premieră pentru piața auto din România – lansarea modelelor noi FIAT Panda și Qubo prevăzute cu sistem dublu de injecție – GPL și combustibil convențional.

Cele două modele lansate de AGR Autogas Group împreună cu Auto Italia România reprezintă o soluție pentru cei care doresc să achiziționeze autoturisme noi care să ofere autonomie crescută și costuri de operare scăzute. Noile modele FIAT bi-fuel sunt echipate cu instalație GPL Tomasetto.

Autoturismele au fost echipate cu un sistem GPL performant special conceput pentru fiecare model în parte, iar tehnologia de montaj a fost elaborată de către inginerii AGR Autogas Group. Sistemele dedicate modelelor Panda și Qubo au fost testate pe durata unui an pentru a oferi o soluție optimizată, adaptată perfect nevoilor posesorilor de autoturisme din România.

Cele două autoturisme bi-fuel lansate la Salonul Auto Moto de la București au înregistrat în cadrul testelor de omologare o autonomie mai mare cu 384 de km pentru Qubo și cu 487 de km mai mare pentru Panda decât în cazul modelelor pe bază de combustibil convențional, pentru o alimentare de 200 de lei. Pe lângă creșterea autonomiei, cele două modele au înregistrat și o scădere a nivelului de noxe emise.

“Modele FIAT bi-fuel sunt o alternativă pentru orice familie sau pentru orice companie în căutarea unei soluții de eficientizare a costurilor pentru carburant. De exemplu, pentru un FIAT Qubo în varianta bi-fuel cu 5 ani garanție, se economisesc 1000 de lei la fiecare 6000 de km. Astfel, în 5 ani, prin economia făcută, proprietarul își va putea amortiza peste 60% din valoarea autoturismului achiziționat. ”a declarat Silviu Raicea, Director Comercial în cadrul AGR Autogas Group.

“Ne așteptăm în acest an la creșteri considerabile ale vânzărilor pentru acest nou tip de automobile. Oferim în acest moment o soluție unică pentru eficientizarea costurilor datorită noilor modele bi-fuel. Pentru un FIAT Panda în varianta bi-fuel, posesorul autoturismului poate economisi contravaloarea ratei lunare numai din diferența de preț a carburantului.” a declarat Alexandru Piru, Director de Vânzări Auto Italia Showroom, importator FIAT.

Domeniul combustibililor alternativi oferă o nouă perspectivă proprietarilor de automobile, pentru că sistemele GPL aduc utilizatorilor economii substanțiale și un impact redus asupra mediului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.