LUMIX GF6, o nouă cameră foto de la Panasonic LUMIX GF6, o nouă cameră foto de la Panasonic
Producătorul de electronice Panasonic, unul dintre primii jucători de pe piaţa internaţională de profil, lansează camera foto digitală LUMIX DMC-GF6, cel mai nou model... LUMIX GF6, o nouă cameră foto de la Panasonic
GF6k_PopUp_resizeProducătorul de electronice Panasonic, unul dintre primii jucători de pe piaţa internaţională de profil, lansează camera foto digitală LUMIX DMC-GF6, cel mai nou model din gama mirrorless Panasonic Lumix G.    

Camera dispune de un nou senzon Live MOS, de un nou procesor de imagine Venus Engine, precum şi de funcţia de focalizare de înaltă precizie ‘Light Speed AF’, ce contribuie la obţinerea de fotografii de calitate excelentă pentru cei obişnuiţi să fotografieze cu smartphone-ul, dar care sunt în căutarea unui rezultat profesional şi sofisticat, având control total asupra setărilor manuale cum ar fi timpul de expunere, deschiderea diafragmei şi selecţia obiectivului.

Având 19 filtre pentru efecte, gadget-ul nu este doar o cameră compactă cu obiective interschimbabile, ci un instrument creativ pentru orice utilizator dornic să-şi schimbe obiceiurile de fotografiere de la un nivel amator, la un fotograf care ia în serios arta fotografică. Conexiunea Wi-Fi şi funcţia NFC (Near Field Communication) permit fotografierea cu uşurinţă de la distanţă folosind tableta sau smartphone-ul şi facilitează transferul de imagini şi partajarea de fotografii cu prietenii, familia şi prietenii din mediul online.

Mai mult, camera celor de la Panasonic are o funcţie de înregistrare video dedicată, încât utilizatorii să poată înregistra videoclipuri full-HD, (1920×1080, 50i) în format AVCHD, cu sunet stereo. În contrast cu aspectul său elegant, camera foto este robustă, cu flash încorporat, (GN6.3 ISO160・m / GN5.0 ISO100・m) şi monitor de 3.0 inch rabatabil la 180 de grade.

Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice în trei divizii de business: consumatori, componente şi produse, precum şi soluţii de business. Compania are sediul în Osaka, Japonia, şi a înregistrat vânzări nete de 72 miliarde de Euro pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2012. Acţiunile Panasonic sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya şi New York (NYSE:PC).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.