Intel recrutează 14 ingineri software pentru echipa din Bucureşti Intel recrutează 14 ingineri software pentru echipa din Bucureşti
Intel Romania Software Development Center oferă 14 poziții de ingineri software și stagii de practică plătite pentru studenții facultăților tehnice din ani terminali, masteranzi... Intel recrutează 14 ingineri software pentru echipa din Bucureşti
Intel la Angajatori de Top 2011Intel Romania Software Development Center oferă 14 poziții de ingineri software și stagii de practică plătite pentru studenții facultăților tehnice din ani terminali, masteranzi și doctoranzi în cadrul târgului de joburi „Angajatori de Top”.

Monica Ene-PietrosanuCăutăm ingineri software cu experiență, pentru care avem poziții interesante în domeniul graficii, dar și al dezvoltării pe platformele Tizen, Linux și Android. Oferta Intel cuprinde, de asemenea, poziții de internship pentru studenții de la profilurile Calculatoare, Informatică, Matematică și Cibernetică, cărora le oferim oportunitatea de a lucra timp de șase luni în centrul Intel alături de inginerii noștri din întreaga lume la proiecte de cercetare și dezvoltare software de ultimă generație.”

Monica Ene-Pietroșanu, Country Manager Intel Romania Software Developemnt Center.

Participând la aceste stagii, studenții au șansa de a experimenta lucrul efectiv într-un centru R&D de talia celui pe care Intel îl are în România, înainte de a lua decizia să plece să lucreze în străinătate.

Ne dorim astfel să îi convingem de oportunitățile pe care piața locală le oferă, implicându-i în proiecte software interesante, ajutându-i să-și dezvolte capabilitățile tehnice și familiarizându-i cu sistemul de lucru specific unei structuri multinaționale”, a mai declarat Monica Ene-Pietroșanu.

Aplicația pentru una din pozițiile deschise în cadrul Intel Romania Software Development Center se poate face în cadrul târgului „Angajatori de Top”, la standul Intel Software pe baza CV-ului cu cod de bare obținut pe Hipo.ro sau accesând website-ul Intel.

În paralel, Intel Romania Software Development Center derulează „Intel Summer Experience”, campanie de recrutare pentru 10 stagii de practică plătite, cu durată de trei luni, pe perioada verii, pentru studenții din anii 2 și 3.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.