Noile televizoare de la Sharp, perfecte pentru spaţii mici şi controlabile prin smartphone-uri Noile televizoare de la Sharp, perfecte pentru spaţii mici şi controlabile prin smartphone-uri
Japonezii de la Sharp, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de electronice la nivel mondial (compania este specializată mai ales în... Noile televizoare de la Sharp, perfecte pentru spaţii mici şi controlabile prin smartphone-uri
LC-32LE350E-WHleft lowJaponezii de la Sharp, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de electronice la nivel mondial (compania este specializată mai ales în producţia de televizoare cu ecran lat), au lansat recent o nouă gamă destinată clienţilor care vizionează emisiuni TV în afara sufrageriei – în bucătărie, dormitor sau birou.

Astfel, televizoarele din gama LE350 vor fi disponibile în două variante de dimensiuni ale ecranului, respectiv de 32” şi 39”, precum şi în două versiuni de culoare: alb şi negru.

Dimensiunile reduse ale televizoarelor Sharp LE350 TV nu presupun o funcţionalitate redusă. Televizoarele sunt prevăzute cu toate funcţiile specifice modelelor din clasa de top. LC-32LE350E-WHside low

Device-urile sunt prevăzute cu HDTV şi tuner DVB-T şi DVB-C, imaginea este afişată pe un ecran Full-HD cu iluminare de fundal cu leduri şi un unghi amplu de vizionare (178°). Printre alte funcţii utile se numără playerul multimedia USB, compatibil cu DivX HD, sau modul Eco-Control pentru eficienţă energetică.

LE350 asigură accesul la noile aplicaţii pe Internet, la jocurile preferate şi la conţinutul de divertisment prin portalul Aquos Net+.

Noile televizoare Sharp pot fi controlate de pe un smartphone sau o tabletă care utilizează o aplicaţie dedicată pentru Android şi iOS. De asemenea, utilizatorul va putea înregistra filmele şi programele preferate de pe tunerul DVB-T sau DVB-C pe un hard disk extern USB (PVR).

Televizoarele LE350 sunt prevăzute cu porturi HDMI (3x), SCART, VGA, Audio OUT, CI+, slot de card pentru USB (2x) şi RS-232C. Toate sunt încorporate într-un design plat şi elegant, care se potriveşte în orice interior.

Preţul unui astfel de gadget porneşte de la 409 euro.

LC-32LE350E-WHtop lowSharp este al patrulea mare producător de televizoare din lume și totodată unul dintre liderii globali în materie de cercetare și dezvoltare de produse tehnologice de cea mai înaltă calitate.

Fondată în 1912 la Tokio de Tokuji Hayakawa, compania japoneză este cunoscută în primul rând pentru gama de televizoare și sisteme audio. Gama de produse pe care Sharp o oferă include, între altele, electronice albe (frigidere, cuptoare cu microunde), panouri solare, circuite integrate, componente electronice sau sisteme de purificare a aerului.

Cu 55.580 de angajați la nivel global, Sharp a înregistrat venituri nete de aproape 34 de miliarde de euro în 2011.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.