Canon extinde linia de calculatoare elegante X MARK odată cu modelul inteligent şi subţire X MARK II. Proiectat atât pentru birou, cât şi pentru...
X Mark II iso black_packageCanon extinde linia de calculatoare elegante X MARK odată cu modelul inteligent şi subţire X MARK II. Proiectat atât pentru birou, cât şi pentru uz personal, noul calculator este cel mai subţire din seria X MARK. Combinând designul deosebit al seriei X cu funcţiile multiple, noul X MARK II a devenit practicu un gadget, dar a fost construit și pentru a susţine protecţia mediului. Cu dimensiuni compacte şi taste plate, este perfect pentru utilizarea la birou, în întâlniri sau la evenimente.

Funcţii business accesibile

Calculatorul X MARK II cu 12 cifre dispune de o capacitate mărită a memoriei şi funcţii importante precum Cost-Sell-Margin, Grand Total, Sign Change şi Backspace, pentru simplificarea calculelor complexe şi pentru economisirea timpului. Alte funcţii includ taste pentru Shift, memorie, procentaj şi radical.

Design sofisticat şi elegant

Calculatorul X MARK II are o suprafaţă netedă, durabilă şi mată – disponibil în alb luminos şi negru strălucitor – cu literele mici elegante, din aluminiu. Corpul subţire, liniar, oferă un unghi bun de afişare, pentru o vizualizare mai bună. Tastele principale sunt gravate cu laser, astfel încât semnele să nu se şteargă uşor, chiar şi la folosire frecventă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.