Un nou târg de joburi în domeniul hotelier își deschide porțile în weekendul 13-14 Aprilie. Nu mai puțin de 12 hoteluri și resorturi de...
hotel corfuUn nou târg de joburi în domeniul hotelier își deschide porțile în weekendul 13-14 Aprilie. Nu mai puțin de 12 hoteluri și resorturi de lux din Grecia vor fi reprezentate la Ediția XII a HappySummer JobFair și vor oferii tinerilor peste 200 de joburi în industria hotelieră. Interviurile de angajare vor avea loc în București, la Școala de Turism ICEP HOTEL SCHOOL – Str. Pătrașcu Vodă Nr. 9 (Piața Universității, lânga Biserica Sf. Gheorghe), Sala Paris și Londra, începând cu ora 11.

Potrivit organizatorilor sunt așteptați toți tinerii cu vârsta între 18 si 30 ani, absolvenți de liceu, vorbitori de limbă engleză sau alte limbi străine (de preferat germană, rusă, franceză și greacă) care își doresc un loc de muncă în străinătate la unul din hotelurile sau resorturile exclusiviste din insulele Creta, Rhodos, Kos, Corfu. Angajatorii caută atât persoane calificate cu experiență în domeniul ospitalier, dar și tineri fără experiență.

Locurile de muncă disponibile sunt: recepționer, valet, ospătar, ospătăriță, barman, barmaniță, animator copii, cameristă, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucătar, grădinar, lucrător mentenanță.

Contractele de muncă sunt sezoniere, tinerii vor semna la târg oferte pentru o perioadă de 3 – 6 luni, începând munca în perioada mai – iunie.

Tinerii angajați vor putea câștiga între 400 și 600 EURO NET/lună în funcție de experiența și postul ocupat, cazarea și mesele fiind asigurate gratuit de angajatori. Tinerii își pot suplimenta veniturile prin bonusuri și tipsuri frecvente în industria ospitalității.

Prin programul Hospitality Training Greece & Cyprus oferit de ICEPWORLD, tinerii care se află la începutul carierei sau care nu au experiență în câmpul muncii, vor obține un loc de muncă în domeniul hotelier în Grecia sau Cipru, vor participa la traininguri fiind instruiți conform standardelor internaționale, iar la sfâșitul contractului vor obtine un atestat profesional în ospitalitate recunoscut internațional. Candidații interesați pot aplica online pe www.happysummer.ro/apply sau trimite CV la adresa info@happysummer.ro.

Înființată în anul 2003, Icepworld România este o companie de recrutare și formare profesională în industria ospitalității, care oferă programe de schimb intercultural, locuri de muncă și programe de studii în Europa, SUA și Canada, precum și programe de studii în turism și industria hotelieră cu dublă certificare (Europeană și Americană). Icepworld România face parte din Icep World Group, fiind prezent în mai multe țări ca SUA, Anglia, Spania, Franta, Turcia și Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.