Entersoft, furnizor regional de soluții software de business (ERP, CRM, BI, EDI) a ales prSTEPS, începând cu luna aprilie 2013, pentru implementarea strategiei de...
EntersoftEntersoft, furnizor regional de soluții software de business (ERP, CRM, BI, EDI) a ales prSTEPS, începând cu luna aprilie 2013, pentru implementarea strategiei de marketing și comunicare.

Entersoft România a fost fondată în 2006 și este parte a rețelei regionale Entersoft, cu sedii în Grecia, Cipru, Serbia și Arabia Saudită. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții software de business integrate, dublate de servicii de implementare și suport clienți complete și de calitate.

Am ales prSTEPS pentru experiența pe care echipa lor o are în comunicarea brandurilor tehnologice și pentru că au dovedit o înțelegere corectă a business-ului în care Entersoft activează”

Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Printre clienții prSTEPS se numără JTI România, Editura Litera, Grupul Editorial Corint, CaliVita, Gittanos Company, Best Distribution și Elefant.ro.

Avem două obiective principale în privința Entersoft: creșterea vizibilității brandului în România și comunicarea beneficiilor produsului tehnologic pe toate canalele care conduc către clientul final”

Iuliana Butuc-Cerchez, co-Founder și Managing Partner la prSTEPS.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.