British Airways, unul dintre cei mai importanți operatori internaționali de transport aerian, lansează o promoţie pentru amatorii de călătorii în America de Nord, America...
BA-planeBritish Airways, unul dintre cei mai importanți operatori internaționali de transport aerian, lansează o promoţie pentru amatorii de călătorii în America de Nord, America Centrală și Canada.  Astfel, compania le oferă acestora reduceri de până la 24% pentru bilete dus-întors în cabina World Traveller (economic).

de Oana Coșman

Potrivit oficialilor companiei, promoţia este valabilă pentru bilete achiziţionate între 30 martie – 17 aprilie, pentru călătorii ce vor avea loc în perioada 4 aprilie – 26 iunie 2013. Printre destinațiile incluse în oferta British Airways se numără Atlanta, Boston, New York, Miami, Vancouver sau Montreal.

Reţeaua de rute a companiei acoperă peste 150 destinaţii din 75 ţări, operatorul fiind una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, cu un transport anual de aproximativ 36 de milioane de pasageri. British Airways operează de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra, destinat în exclusivitate oaspeţilor companiei.

În următorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor şi a lounge-urilor, precum şi în noi tehnologii, menite să ofere clienţilor mai mult confort atât la bordul avioanelor, cât şi la sol.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.