Prezent in peste 180 de tari, Grant’s Family Reserve este unul dintre cele mai premiate blended scotch whisky din lume si are la baza...
Grants_OriginalPrezent in peste 180 de tari, Grant’s Family Reserve este unul dintre cele mai premiate blended scotch whisky din lume si are la baza reteta originala pe care insusi William Grant si-a pus semnatura in 1898. Timp de 5 generatii, reteta este neschimbata si ofera consumatorilor sai gustul usor fructat si vanilat, aroma unica – specifica regiunii Speyside din Scotia, ce se imbina perfect cu maltul intr-un whisky special: Grant’s Family Reserve.

de Marian Crăciun

Pentru a obtine Grant’s Family Reserve, Brian Kinsman, Grant’s Master Blender, amesteca cu indemanare peste 25 de tipuri de single malt si Scotch whisky-uri, ce sunt apoi distilate cu atentie la o temperatura scazuta. Whisky-ul astfel obtinut este invechit in butoaie de stejar  pentru a obtine o savoare intensa si o aroma delicata.

Campania GRANT’S, DISCOVER A DIFFERENT ANGLE, are ca mesaj principal bucuria de a impartasi cu cei dragi lucrurile bune, de calitate, din viata noastra. Spotul este realizat in Anglia si va fi difuzat pe principalele posturi de televiziune din Romania in perioada 25 martie – 4 mai 2013.

Spotul se adreseaza in principal consumatorilor de whisky, pe care Grant’s ii incurajeaza sa savureze un whisky cu traditie in diferitele ocazii sociale, fie ca este vorba de intalnirile cu prietenii sau reuniunile cu cei dragi. Pe scurt, Grant’s ne indeamna sa impartasim cu cei din jurul nostru emotii si povesti intr-o atmosfera relaxata”

Bogdan Anghel, Marketing Manager Alexandrion Grup Romania.

In Romania, Grant’s Family Reserve face parte din portofoliul Alexandrion Grup. Infiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania.

Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice: whisky, brandy,vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.GRANTS

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.