Antonio Eram, CEO Netopia mobilPay a adus, în sfârșit, în România mult lăudata soluție de plăţi mobile la care a lucrat mult timp în...
antonio eramAntonio Eram, CEO Netopia mobilPay a adus, în sfârșit, în România mult lăudata soluție de plăţi mobile la care a lucrat mult timp în Silicon Valley. Prin parteneriatul cu MasterCard, Netopia a lansat, în premieră în România, aplicaţia mobilPay MasterCard Mobile, disponibilă pentru telefoane smart pe iOS şi Android, ulterior urmând să fie adăugate şi alte platforme. Următorul pas, extinderea globală.

de Marian Crăciun

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit în Google Play şi App Store şi folosită pentru plăţi diverse, cum ar fi cele de facturi, pentru reîncărcarea cartelelor preplătite sau pentru produse şi servicii furnizate de comercianţii parteneri.

La momentul lansării, aplicaţia va permite plata facturilor emise de Orange România şi reîncărcarea cartelelor preplătite ale operatorilor principali de telefonie mobilă. De asemenea, pe lângă produsele şi serviciile generale, vor exista şi oferte exclusive pentru utilizatorii mobilPay MasterCard Mobile.

mobilPay MasterCard Mobile este prima aplicaţie de plăţi mobile remote din România cu ajutorul căreia clienţii posesori de carduri MasterCard pot plăti cu telefonul pentru produse şi servicii prezentate de comercianţii parteneri”

Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

Acesta susține că  esenţa modelului MasterCard Mobile este asigurarea unui cadru reglementat pentru plăţi mobile sigure pentru consumatori şi comercianţi, în condiţii de interoperabilitate.

Această aplicaţie va produce o revoluţie pe plan local în domeniul cumpărăturilor şi al plăţilor de produse şi servicii. Vom asista la un proces prin care, treptat, telefonul mobil va lua locul portofelului. Românii vor putea să cumpere din ce în ce mai multe produse şi să-şi achite facturile de oriunde şi în cel mai simplu mod posibil, printr-o singură aplicaţie, de pe telefon”

Antonio Eram, CEO Netopia mobilPay.

După ce descarcă aplicaţia, utilizatorii trebuie să se înregistreze, completând câteva date personale: nume, prenume, adresă de e-mail şi număr de telefon. Accesul în aplicaţie este securizat printr-un cod mPIN (mobile PIN) format din 6 cifre, definit iniţial de utilizator şi solicitat de fiecare dată când acesta deschide aplicaţia. Clienţii pot face plăţi în mobilPay MasterCard Mobile cu orice card MasterCard, iar înregistrarea cardurilor este necesară o singură dată.

antonio eram  SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC  MC Mobile 1 SONY DSC SONY DSC

  • Andrei

    27/03/2013 #1 Author

    am testat-o , nu este prea prietenoasa, in plus serviciile oferite nu sunt pe gustul meu .. dc vreti oferte gen “zumzi” poate va ajuta ..

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.