În aşteptarea noului vârf de gamă Samsung, KOYOS.ro oferă reduceri pentru modelele Samsung Galaxy S3 şi Samsung Galaxy Note 2, potenţialii clienţi beneficiind de...
GALAXY S 4 Product Image (5)În aşteptarea noului vârf de gamă Samsung, KOYOS.ro oferă reduceri pentru modelele Samsung Galaxy S3 şi Samsung Galaxy Note 2, potenţialii clienţi beneficiind de cele mai bune preţuri de pe piaţă. Astfel, Galaxy S3 este în oferta magazinului la preţul de 1.899 lei, iar modelul Note 2 Marble White este disponibil la preţul de 2.269 lei.

de Marian Crăciun

KOYOS.ro anunţă noi promoţii în magazinul online la o gamă largă de produse Samsung, de la smartphone-uri la televizoare, camere foto şi tablete sau imprimante multifuncţionale. Noua ofertă este ocazionată şi de lansarea noului model Samsung Galaxy S4, cel mai recent terminal mobil al companiei coreene. KOYOS.ro va fi printre primii retaileri din România ce îl vor avea în ofertă.

De asemenea, şi celelalte produse Samsung au fost incluse în promoţie. Patru televizoare LED şi un LCD TV beneficiază de preţuri speciale. Pentru achiziţionarea fiecăruia dintre cele cinci modele, se oferă cadou un telefon mobil Samsung E1200 Black. Totodată, Samsung Galaxy Camera GC100, aparatul foto cu sistem de operare Android este disponibil la un preţ special.

Pentru pasionaţii de tehnologie, oferta KOYOS.ro include tabletele Galaxy Tab 2, de 10 şi de 7 inci, şi tableta Note N8000, ce dispun de conexiune 3G. În plus, în această promoţie mai sunt incluse şi un home-cinema, două imprimante multifuncţionale utile pentru orice companie şi trei modele de SSD-uri pentru laptopuri.

Magazinul online KOYOS are la bază experiența de 15 ani pe piața de distribuție IT&C a companiei IT&S (International Transactions & Services SA).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.