Vertu, principalul furnizor de telefoane mobile de lux la nivel global, a lansat Vertu Ti, un nou smartphone contemporan susținut de Android. Carcasa de...
vertu ti.jpgVertu, principalul furnizor de telefoane mobile de lux la nivel global, a lansat Vertu Ti, un nou smartphone contemporan susținut de Android. Carcasa de titan a gadgetului Vertu Ti este de cinci ori mai puternică față de carcasa altor telefoane de tip “smartphone”. Rezultatul este un telefon-gadget care se simte solid și plăcut la atingere oferind în același timp și o durabilitate fără egal.

De Marian Craciun

Conceput în jurul unei carcase de titan care a fost folosită pentru rezistența, eleganța și greutatea mică, Vertu Ti îmbină atât pielea cât și cel mai mare ecran din cristal de safir realizat vreodată, 9,39 cm. Cristalul de safir oferă ecranului rezistență la zgârieturi și în urma a numeroase teste s-a dovedit a fi de patru ori mai puternic decât a altor telefoane de tip ”smartphone” în ceea ce privește rezistența la impact.

VERTU TI combină elementele distinctive ale brand-ului Vertu, cum ar fi pernița de ceramică și șuruburile expuse, împreună cu un aspect estetic liniar și simplist, rezultatul acestora fiind un produs ce denotă eleganță veșnică.

Compania continua trendul dezvoltatorilor, iar VERTU TI este susținut de Android 4.0, folosește un sistem de operare de tip Ice Cream Sandwich iar împreună cu procesorul de 1.7 GHz al aparatului contribuie la o experiență desăvârșită. Alte caracteristici ale aparatului mai sunt: cameră spate de 8MP cu auto focus și LED flash dublu, cameră față, 1.3MP, recomandată de Skype, 64GB de memorie internă și tehnologie “near field communication” sigură.

Sistemele audio rectangulare de 11x15mm sunt integrate acustic în carcasă pentru a maximiza frecvența și calitatea răspunsului. Rezultatul constă într-un sunet simfonic de neegalat care vine chiar din difuzoarele aparatului.

O altă trăsătură a noului Vertu Ti o reprezintă tasta Vertu din rubin, tastă care asigură accesul instant la o lume îmbunătățită de beneficii și servicii disponibile prin intermediul unei echipe globale de profesioniști care stau la dispoziția clientului în orice moment al zilei indiferent de zona în care acesta se află. Aceste servicii includ Vertu Certainty, care ajută la protejarea telefonului, a datelor salvate în acesta și, la nevoie, a clientului.

Vertu Life, care pune la dispoziția posesorilor Vertu articole, informații și beneficii personalizate, este o extensie a binecunoscutului Vertu Concierge.

Președintele Vertu și CEO, Perry Oosting a declarat: “Vertu Ti este cel mai important produs al nostru într-o decadă. Android 4.0 asigură utilizatorilor o experiență dovedită și practică, în timp ce design-ul și măiestria produsului rămân în continuare mărcile Vertu. Vertu a inițiat și condus industria telefoanelor de lux încă de la lansarea pe piață, la sfârșitul anilor ’90, cunoștințele acumulate și experiența fiind vizibile în Vertu Ti. Nimic nu se compară cu acesta.”

Fiecare VERTU TI este asamblat manual în Anglia de un singur artizan la sediul principal din Hampshire. Este semnat apoi de acesta, supus unei serii de teste riguroase și proceduri detaliate pentru a fi livrat apoi către cumpărător prin intermediul celor peste 500 de magazine partenere din întreaga lume.

Vânzările Vertu au crescut în 2012 pentru al treilea an consecutiv, continuând tendința ascendentă din fiecare an începând cu 2002, excepție făcând doar anul 2009.

Vertu este pionier şi lider în industria telefoanelor mobile de lux. Creat pentru a veni în completarea stilului de viaţă a utilizatorului său, Vertu oferă servicii personalizate de lux în combinaţie cu cele mai înalte standarde de design, tehnologie şi producţie. Prin cele patru colecţii distincte ale sale- Signature, Ascent, Constellation și Ti- Vertu foloseşte metode inovative în procesul de producţie combinând tehnologia modernă cu tehnicile tradiţionale ale artizanatului, asamblând fiecare telefon în parte la sediul central din Anglia. Vertu este disponibil în peste 500 de magazine, dintre care 70 sunt magazine tip boutique, în peste 66 de ţări la nivel mondial.

20130319-122720.jpg

20130319-122804.jpg

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.