Unul din liderii pieţei de dispozitive GPS din România, Mio Technology a prelungit până la finalul lunii martie oferta de asigurare gratuită pentru dispozitivele...
Mio Spirit 697LMUnul din liderii pieţei de dispozitive GPS din România, Mio Technology a prelungit până la finalul lunii martie oferta de asigurare gratuită pentru dispozitivele GPS noi. Asigurarea acoperă furtul, tâlhăria, deteriorarea produsă de incendiu, inundaţiile, calamităţile naturale sau erorile de utilizare neacoperite de garanţia produsului.

de Marian Crăciun

Compania producătoare de sisteme de navigaţie estimează o creştere de 20% al numărului de asigurări încheiate până la finalul promoţiei. Pentru creşterea estimată, Mio mizează pe gama curentă de gadgeturi GPS, Mio Spirit, echipate cu serviciul de actualizare a hărţilor fără costuri suplimentare, pe toată durata de viaţă a produselor, Lifetime Map Update (LMU).

Oferta de asigurare gratuită este disponibilă pentru orice gadget Mio cumpărat până la data de 31 martie 2013, de persoane fizice sau juridice, și are o valabilitate de 12 luni calendaristice de la data achiziționării. Activarea serviciului se face înregistrând datele utilizatorului, numărul bonului sau al facturii şi seria produsului pe site-ul www.miopromo.ro.

Prin acest serviciu, dispozitivele GPS sunt asigurate atât pentru furt, cât şi pentru daune provocate de dezastre naturale sau de manipularea defectuoasă a produsului care nu e acoperită de garanţia oferită de producătorul Mio.

Mio dezvoltă şi promovează produse ce le permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are peste 1.700 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 58 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.