Preferintele femeii moderne sunt rafinate si, pe timp de zi, apreciaza piese vestimentare feminine si comode, care reprezinta intocmai stilul ei si ii completeaza...
14Preferintele femeii moderne sunt rafinate si, pe timp de zi, apreciaza piese vestimentare feminine si comode, care reprezinta intocmai stilul ei si ii completeaza personalitatea. Pentru asta Bien Savvy, brand ce are deja o traditie de succes pe piata de moda din Romania, a creat Love Love, o noua linie fashion. Hainele sunt primele care vorbesc despre stilul tau, despre atitudinea si dispozitia ta, iar Love Love este noua adresa pe care o vei bifa cu siguranta in Wishlist!

In era vitezei, cand faci cumparaturile din confortul casei tale sau de pe smartphone, Love Love iti pune la dispozitie un shop online cu design minimalist si usor de accesat, cu modalitati de plata rapide si sigure, dar si cu transport si retur gratuit pentru orice comanda!

Love Love actualizeaza des colectia de piese vestimentare pentru a fi in acord perfect cu activitatile din agenda ta, astfel ca tu sa faci fata evenimentelor surprinzatoare ce pot interveni de-a lungul zilei.

Rochia Love Love e potrivita perfect tie si oricarui moment din zi si din noapte, creat de tine.

FOTO: LOVELOVE.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.