Pentru femei și mai ales pentru femeile pasionate de modă, luna martie nici că nu putea începe mai bine. Între ghioceii din 1 Martie...
Fashion Matters – Fashion&Vintage FairPentru femei și mai ales pentru femeile pasionate de modă, luna martie nici că nu putea începe mai bine. Între ghioceii din 1 Martie și cadorule din 8 Martie, ele se pot răsfăța la cel mai cool eveniment de gen din această primavară: Fashion Matters – Fashion&Vintage Fair! Un proiect original Slow Retail, evenimentul din weekend-ul 2-3 martie este gândit pentru pasionatelor de modă care se opun uniformizării şi produselor de serie şi care susţin experienţa achiziţiilor aparte opusă plictisitorului shopping la mall.

de Marian Crăciun

Târgul care îi reuneşte pe cei mai vizionari şi creativi dintre tinerii designeri români se va desfăşura, la Shakespeare Bar, în Centrul Vechi (strada Blănari, numărul 21), între orele 12:00 şi 19:00. La Fashion Matters – Fashion&Vintage Fair îi poți regăsi pe tinerii designeri români, creatori de piese vestimentare şi de accesorii în serie limitată sau unicat, colecţionari ai unor piese vintage autentice.

Nu vor lipsi surprizele pentru a fi în trend cu moda! Tânăra actriţă Doiniţa Oancea va prezenta, în cadrul târgului, prima ei colecţie de haine Gipsy Punk, realizată sub brand-ul propriu, Dilo’s. În paralel, în cadrul evenimentului, echipa unuia dintre cele mai renumite saloane din Bucureşti, Artist Salon, va face demonstraţii de hair-styling, iar make-up artistul Steluţa Pahonţu, demonstraţii de make-up profesional.

Iar cele mai norocoase dintre voi, cele care vă alege hainele potrivite pentru sezonul de primăvară, veți fi răsplătite cu sute de premii excepţionale: servicii-cadou la Artist Salon, vouchere valorice pentru servicii de wellness şi beauty la Centrul Eter Beauty&Wellness, abonamente de kangoo jumps si fitness la Kfit şi Kgym Fitness, sucuri naturale de la Biosens.

Totuși, nu uitați să vă notați în calendar și data de 9 Martie – Ziua Bărbatului. Atunci puteți cumpăra un gadget cool pentru iubit, prieten, soț!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.